Re: noriu naujos sistemos
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
o kuo bloga 7876 ?
7876 tai siaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas butu su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Citata:
"Marciuzz" rašė čia:
7876 tai šiaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas būtų su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Pakeitus geriau nebus, paprasčiau pakeisti apšvietimą ;)
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Citata:
"Marciuzz" rašė čia:
7876 tai šiaip man patinka (tik laabai erzina apsvietimas)...tai va butent ta ir norejau isgirsti ar verta ja pasilikt ar geresnis efektas būtų su kokiu CD45 ar 9835 ir t.t. :roll:
Pakeitus geriau nebus, paprasčiau pakeisti apšvietimą ;)
o ka noretum pakeisti is viso kito kas dabar yra??? :roll:
Citata:
"Marciuzz" rašė čia:
Aš tai viską, gal tik subas iš bėdos liktų, man jo mažiausiai reikia :-D
O jei rimtai, tai priklauso nuo mašinos ir nuo muzikos stiliaus. O kodėl žiūri į 13 cm SPX jeigu yra 16 cm ?
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Citata:
"Marciuzz" rašė čia:
Aš tai viską, gal tik subas iš bėdos liktų, man jo mažiausiai reikia :-D
O jei rimtai, tai priklauso nuo mašinos ir nuo muzikos stiliaus. O kodėl žiūri į 13 cm SPX jeigu yra 16 cm ?
subo tai as ir maniau kad ir man visai nereikia kai pries tai kokius 3men pravazinejau be jo, visai gerai budavo, bet dabar norisi dar geriau... :wink: tai panasu jog tampa kazkokia liga... :?
auto tai honda accord coupe (noreciau kad butu hechbekas) :cry: ...
muzikos stilius tai lengvas rokas ir kazkas panasaus, kartais R&B, ar siaip kokie senesni slageriai... :wink:
siaip ziurejau i 16cm tiesiog apie 13 daugaiu skaitinejau tai kazkaip juos ir ivardijau :lol:
o jeigu 3 juostu komponentus, bet laabai jau daug jie kainuoja ir ju ju instaliacija kainuoja??? :(
Citata:
"Marciuzz" rašė čia:
auto tai honda accord coupe (norėčiau kad būtų hechbekas) :cry: ...
muzikos stilius tai lengvas rokas ir kažkas panasaus, kartais R&B, ar šiaip kokie senesni slageriai... :wink:
šiaip ziurejau i 16cm tiesiog apie 13 daugaiu skaitinejau tai kažkaip juos ir ivardijau :lol:
o jeigu 3 juostų komponentus, bet laabai jau daug jie kainuoja ir ju ju instaliacija kainuoja??? :(
Tada 16 cm SPX'ai geras pasirinkimas. Su šituo stiprintuvu turėtų gerai susigroti.....