www.kaptionaudio.com :roll:
aciuks :wink:
Printable View
www.kaptionaudio.com :roll:
aciuks :wink:
tikiuosi sitas nelabai gig shed:) :roll:
nes kaiptais isigyt isejo:)
kap1.2 modeliux
1.2f
working voltage 24V
sugest voltaga 30V
(nors nete kitaip raso 20 ir 24V)
E.S.R. 0.0013ohm@120hz/25C
capacitance tolerance +-10%
laukiu komentaru sito aparatciuko :lol:
thenks
siaip man patiko kondensatorius, cia ta keturkampa ,ar ne o firma suzinojau is taves
man tai atrodo,kad keturkampus kondensatorius su savo firmos pavadinimu turi labai daug firmų,o išvaizda(apart pavadinimo ir labai smulkių skyrtumų) identiška...Citata:
"2SB554" rašė čia:
niu man tai dzin ta firma , isvaizda idomu ar duos jis efekta jei viska normaliai padarysiu:)
pagal kaina visiskas slamstas neturetu but? :?
http://www.kawarthatv.com/caraudio.html
Taip stiprintuvų kainos aukštos.Citata:
"ivas" rašė čia:
jei gerai padarysi tikrai gros ir geraiCitata:
"Gincė" rašė čia:
niu reik sulaukt stipraus ir bus galima zaist:)nes dabar nelabai verta 4kanalis alpine(4*30arbe 4*50rms berots) 2 kanalai komponentam,2sutiltinti bosui (alum 12Q )
cia alpina stiprekas is senesniu modeliuku ar naujas nes turiu ir as kazkur keturiu kanalu senesni modeli tai graziai koaksalus groja, bet pas mane boso jis nejudinaCitata:
"ivas" rašė čia:
jo tas senesnis is v12 serijos:) mrv f307,o bosa jus judina laikinai,kol zaisliuka gausiu :wink:Citata:
"2SB554" rašė čia:
Sveikas,
bent paziurejus i Kaptionaudio stiprius tai man jei labai panasus i Ipact (ar kazkaip panasiai-tiksliai nepamenu) firmos stiprius. Berods turetu buti neblogi.
L.
jauciu prie alpinos stipro nelabai dar apsimoka det ta kondika? efekto vistiek nelabai bus :?
O tai Alpinos stiprai elektros nevalgo? Įdomiai čia :roll:Citata:
"ivas" rašė čia:
Žinome apsimoka deti :!:
Su Alpinos stipriakais reiskia galima klausytis muzikos kiek tik nori variklio neuzvedus :-D :smt023Citata:
"ivas" rašė čia:
as abejoju ar pajusiu koki skirtuma? :oops:
bet jei sakot verta ,tai gal kadu reik prisiruost ir isidet ;)