sveiki, turiu klausimeli... nelabai ka ismanau apie aparatura, todel gal klausimas kiek ir "vaikiskas".
ar yra skirtumas koks nors tarp geros firmos kondensatoriu ir pvz McFun? ar apsimoka McFun pirkt? kalba eina apie 1F
Printable View
sveiki, turiu klausimeli... nelabai ka ismanau apie aparatura, todel gal klausimas kiek ir "vaikiskas".
ar yra skirtumas koks nors tarp geros firmos kondensatoriu ir pvz McFun? ar apsimoka McFun pirkt? kalba eina apie 1F
Yra ir didžiulis.Geros firmos kondau 1f kainuoja apie 600-700lt.Ašku skirtumas ir kokybėje.
butent mane ir domina koks yra skirtumas kokybeje tarp tu daiktu...?
Pagrindinis reikalavimas užsikrovimo ir išsikrovimo greitis.Kondas turi kuo greičiau atiduoti.Koks reikalingas kiekis priklauso nuo sistemos galingumo.Kaip jis greitai gali atiduoti priklauso nuo to kaip jis pagamintas.
tai yra-perki arba bile koki pigu,arba labai brangu(tipo BRAX(CIA NE REKLAMA)),nes viduriuko nera..........
jeep nzn kodel, bet man tai dls patinka nzn kas jiem juos gamina, caliber tai suede mano emphaser ea2350 tai per max 2men, tai visvien perki brangiai ir gauni kokybe, o ne perki belenka ir gauni š...
o mano stiprintuva Stingeris uzmuse,brax'as dabaige..........
Gerų daiktų žinot kur gauti.Net stiprus nukalinėja.
tai prastas kondikas nuzudo stiprintuva ? ka jam padaro konkreciau
dar tokių fantazijų negirdėjau, kad kondai sugadina stiprekus :shock: ir dar patys rimčiausiCitata:
Ernestas link=topic=3182.msg31949#msg31949 date=1136837896 rašė čia:
Ernestas juokauja, nes is jo skaitmeninio signato pabego skaiciukai:) todel ir numiro.
Mirka.
nesuprato analoginis konderis skaitmeninio signalo :mrgreen:.dabar ieskau skaitmeninio konderio :smt040
o jei rimtai,konderis be apsaugos nesuprato starterio ir išsiputė,turbūt kažka per daug išspjovė ir nukalė stipra.........
tai skaičiukai ir pabėgo :ploju:
Mirka.
tai geriau butu lempos iššaude? :twisted:
o kiek mazdauk dabar rinkoj braxas kainuoja? :smt017
Jei neklistu 776 Lt.
Mirka.
Maciau uz 650ltCitata:
mariusz link=topic=3182.msg32032#msg32032 date=1136904245 rašė čia:
Turbut nenaujas.
Mirka.
Kaip suprast suede?Citata:
AND link=topic=3182.msg31948#msg31948 date=1136837690 rašė čia:
Baikit tas nesamones nes žmonės ir taip jau terminų žodyno prašė.Iš tikro gal ir gera idėja.Daugelis prdedančiūjų negali minties pagauti.
Sugadino turima omenįCitata:
Julius2 link=topic=3182.msg32091#msg32091 date=1136972997 rašė čia:
Dar ir slengo žodyną tuo pačiu... :partyman: :smt020Citata:
Artūras S link=topic=3182.msg32201#msg32201 date=1137008616 rašė čia:
Aivarai o tarkim konda iskraudinejant trumpo jungimu nesugadinsiu ,nes labai jau vaizdas geras baisiai atrodo o sroves 0. rodos ,kad sugadinti nelabai ir eina,ar klystu
Truputį painiai parašei. Jei gerai supratau klausima: trumpu neiškraudinėk, sveikatos tam kondensatoriui tikrai nepridės. Dabar greitai nesumastau koki procesai užtrumpinus vyktų, bet nuojauta sako, kad nieko gero.
Mano galva vistik sveikiau būtų per apkrovą kokią iškrovinėt...lampečką pvz kokią tai :idea: :smt020
kiek teko dometis skaitinetis forumu tai taip ir daro dauguma :smt023Citata:
spydas link=topic=3182.msg32236#msg32236 date=1137053746 rašė čia:
As niekada taip nedarau ,bet daug esu mates, kaip daro ,ir palaikau Aivaro nuomene jog trumpas i nauda tikrai nebus,tik norejau sulaukti nuomoniu is gudresniu žmonių
Dabar pagalvojau, kad iškraunant kondensatorių jį užtrumpinant dėl stipriai išaugusios srovės užvirs elektrolitas ir išpūs kondensatorių. Bet čia tik hipotezė.
Galima rizikuoti staigiai užkrauti ir iškrauti, bet geriau per varžą nuosekliai.Aš imu 15 Ohm 10W ir vikas vyksta pakankamai greitai.Gamintojai rekomenduoja 100Ohm .Jei imsite 2W tai nagus nusvilsit.