Sveiki noreciau paklaust ka galima is subu nusipirkt ~200lt nauja? ar padeveta? pasiulymai, optimaliausias variantas? kur pirkt? :) ir subu pavadinimai (noriu 500w kazkur subo)
Aciu is anksto!
Printable View
Sveiki noreciau paklaust ka galima is subu nusipirkt ~200lt nauja? ar padeveta? pasiulymai, optimaliausias variantas? kur pirkt? :) ir subu pavadinimai (noriu 500w kazkur subo)
Aciu is anksto!
Tokios galios 500W RMS už tokius pinigus nebūna. Nebent vogtų, o tokiais šiam forume nelabai kas domisi...
nu tai matai jei tikrus rms 500w idetum i masina tai taip belstu tu isivaizduoji kas yra puse kilovato (rusko) zodziu viskas issilakstytu turbut ir langa galini keistum :) man reik subo su tai loxiskais masininiais vienetais tipo 500w.
Protingiausia būtų pirkti patį garsiakalbį, paprašyti forume pagalbos, kad suskaičiuotų dėžę ir supjovus uošvienės kraitinę spintą pasidaryti dėžę :supz:
Tad dar sakyk kiek pinigu max gali skirti pačiam garsiakalbiui.
Pasiziurek skelbimu portale auto + yra dls 10 tukas labai puikus ir tik uz 140lt gal tiksliai nepamenu labai geras daiktas ir uz labai mazu pinigu pasidairyk pasidairykCitata:
Driv3r link=topic=3933.msg39474#msg39474 date=1150710655 rašė čia:
na 200lt mano kaina butu o su ta deze nenoriu terliotis lb daug darbo o as ne profas :)
tada nedek visai ,arba jei turi nereikalingu pinigu duok man, tau Aiwaras netiesiogiai siulo pagalba del dezes o tu ignoruoji taip mastydamas gero rezultato neturesi