ar reikia ji pakrauti prieš jungiant ?! ir kaip tais ikrovimas vyksta?!
Printable View
ar reikia ji pakrauti prieš jungiant ?! ir kaip tais ikrovimas vyksta?!
Pakraut reikia ... Pajungi vietoje vieno laido halogeninę lemputę (nuosekliai) ir lauki kol lemputė užges ... Kai užges - kondikas pakrautas , vietoj lemputės pajungi normalų pajungimo laidą ...
Seip galima krauti nuosekliai pajungus 32omu 5W varza. Palaikai kuri laika ir jungi paprasta maitinimo laida. Ir taip daryti kas karta isimus ir vel idejus akuma...
su lempute tiksliai žinai kiek laikyti - kol užgęsta, su varža ne.
kaip pirmą kartą kroviau (naują) lemputė užgęso pan po 1min. kai akumą buvau išėmęs kokiom 6val. ir vėl kroviau tik apie 15-20s.
dėkui už pagalbą
Elektronikoi aš žalias todėl klausiu jūsų, ar yra prasmė ir ar įmanoma jungti vieną kondencatorių ant 2 stiprintuvų?
tai aisq geriau abu uzmaitint stiprus per kondika, netik bosini
kazkur jau panaisia kalbeta buvo
Tada kitas klausymas, kokie keliami reikalavimai kondencatoriui? Ar tinka ir parasčiausias 1F braxx'as ?
Paprasčiausias 1F Braxxas-nieko sau :smt017O kas geriau už braxxus?Kondikui svarbiausia srovės atidavimo greitis,bet jo turbūt neįmanoma pamatuot.O Braxx ir iki šiol skaitomi geriausiais(bent mūsų rinkoje)kondikais.Na o jų kaina,tai turbūt irgi geriausia O:)Bet geras daiktas ir kainuoja.Amžina teisybė :smt023
Nu sakau kad paprasčiausias, nes aš jaučiu kad neprisiversčiau pirkti kitos firmos kondiko ;)