Ats: patarkit dėl CD grotuvo
Citata:
Ernestas link=topic=4627.msg46412#msg46412 date=1162238415 rašė čia:
o jis nuskaito cd-r ?
Suprantu, kad rašiau, jog tiktų ir senesnis modelis, bet šitas labai jau senas. Nebus problemų su lazeriu, transportu?
cd-r ne visus, o transportas ledas......
Kažkur Autopliuse buvo Denonas :supz:Gal truputį brangesnis,bet vertas grieko(aišku,jei magas reikalingas ilgam) :smt023
Mačiau jau aš tą Denon'ą. Turėtų būti rimtas daiktas, bet kaina tai kanda biškį. Neskubu aš labai pirkt grotuvo, tai paieškosiu, gal rasiu ką nors kieto už kietai mažą kainą ;) Jums leidus, norėčiau paklausinėt vis apie kokį modelį. Ačiū už pakantumą. Turiu kelis pasiūlymus iš Blaupunkt. Kaip šitie?: Casablanca MP56, Orlando MP46, LosAngeles MP72.
Citata:
cornolio link=topic=4627.msg46501#msg46501 date=1162496922 rašė čia:
Mačiau jau aš tą Denon'ą. Turėtų būti rimtas daiktas, bet kaina tai kanda biškį. Neskubu aš labai pirkt grotuvo, tai paieškosiu, gal rasiu ką nors kieto už kietai mažą kainą ;) Jums leidus, norėčiau paklausinėt vis apie kokį modelį. Ačiū už pakantumą. Turiu kelis pasiūlymus iš Blaupunkt. Kaip šitie?: Casablanca MP56, Orlando MP46, LosAngeles MP72.
gros tikrai pasciau uz tavo minetas alpina's
O kaip Nakamichi 400 žiūrisi šalia tų Alpine?
paskaityk clarion skilti 9255
Arunas->> dėkui, susirašiau, kaip bus toliau, bus matyt.
Tai kaip tas Nakamichi CD 400?
Draugas prašė pasidomėt kaip tokia egzotika Rockford Fosgate 8250 (2000platinum)? Jis sėdi Švedijoj, ten gal kažkur rastų.