-
komponentai iki 400-600lt
sveiki, planuoju isigyti komponentus. Automobilis alfa romeo 156 sportswagon. Galva blaupunkt orlando mp46, stiprintuvas rodek 4x100, subas boston rally series.
Surinkau tokį sarašą:
Alpine SPR-17LS
Hertz HSK165
Morel Pulse 6
MB Quart DSD 216
MB Quart RSD 216
Rainbow CSX 265
Rainbow SlX 265 Deluxe
Magnat PRO 2160
Phase Evelution PC 165.20
Phase Evelution PCS 165.20
Focal access 165 A1
Dragster DS 632
Dragster DSX 652
Hifonics ZS6.2
Hifonics HCX6.2C
Emphaser ECP2500
Klausoma muzika RnB, Drum&bass, Hip-hop.
Nenorečiau moketi už varda. Kaip manot kuris optimaliausias variantas, kainos ir kokybes atžvilgiu.
-
Ats: komponentai iki 400-600lt
kaip ir kiekvienas pasakys, kad šioje kainų klasėje visos jos yra beveik vienodos... pačiam reik klausytis, ir rinktis.... :smt020
-
As imciau rainbow csx, gilus midbass, tokiai muzikai tiktu. Arba kazka is phase..
-
O aš kaip tik Rainbow išbraukčiau iš šio sąrašo O:)
-
na as ju nei vienu negirdejau skambant..o ir buvau keliose firmose jos dezese sudeta..bet kiekviena firma giria savo produkta ir teigia kad va sitas butent tau..tai komplikuoja pasirinkima..
kolkas is šio sarašo rinkčiaus manau arba morel pulse 6 arba magnat pro 2160.
-
Ir kodelgi rainbow isbruktum,kuo jau jie tokie blogi?(: imk audiobahn ir nesuk galvos.
-
Bent jau man pasirodė priglušę, kaip uždengti su paklode. Bet aš klausiau tik demo stende. Tame pačiame demo stende žymiai geriau pasirodė Phase.
-
bet automobilyje sudeti komponentai gali visiskai kitaip skambet nei stende
-
Sakai stende (: o argi ne uz taj mes montuotojams klojam tokias sumas,kad jie pagaliau pradetu groti (: juk su stendu i masina nekisi (:
-
grot, visi komponentai groja..ir gamykliniai gi groja:)
-
Tai nesurasi ir nepaklausysi visų komponentų. Teks pirkti "apgraibom". Beje nepamiršk pasilikti bent jau ~150lt instalecijai. Jei jos nepasidaręs.
-
Alpine SPR 17LS visai man patinka tik filtrus reikia pakoreguoti nes nuo 2Khz -7 tokia duobė nemaža padaryta.Kai ją pataisai tai viskas atsistoja į vietas.
-
Grojima kiekvienas kitaip supranta.
-
:smt017Tai kam tada klausinėt visą laiką tą patį
-
Instaliacija jau padaryta is dalies, tik į dureles pačias dureles neatvesta..beje kaip patartumet atsivest..ten fiske isukama yra..
-
Jungtį reikia pragręžti ir prasitempti laidą.Kartais reikia išimti duris.Žiūrint koks auto.
-
O man šitie Rainbow - patinka.
Ir SPR groja be duobių - viskas priklauso nuo montavimo. SPRų pagrindinė bėda - jei komponentai toliau vienas nuo kito - Aukšto dažnio garsiakalbis nuo priešbosio... Ir tai daugelio automobilių beda. Todėl, kaip minėjo Artūras - reiktų koreguoti skirstymo dažnius (filtrus)
-
siaip is to saraso nemazai pats esu girdejas sawo ausim.. geriauia ispudi paliko phase ir rainbow... phase yra tokie univeralesni... galbut daugiau tavo stiliui tiktu.. o rainbow man labiau patiko grojant sunkesne muzika..
-
Aš daugiausia čiupinėjęs Focal A.Nebuvo nei vieno nepatenkinto užsakovo.Pinigus visi sumokėdavo su šypsena ir dideliu noru.(Gal reiks kainas kelti?) O:)
-
Aš irgi vienas iš tų išsišiepusių su focal a. :-D tikrai nesiskundžiu ir rekomenduoju. :)
-
Citata:
AudrunasV link=topic=4714.msg47595#msg47595 date=1164324201 rašė čia:
O man šitie Rainbow - patinka.
Ir SPR groja be duobių - viskas priklauso nuo montavimo. SPRų pagrindinė bėda - jei komponentai toliau vienas nuo kito - Aukšto dažnio garsiakalbis nuo priešbosio... Ir tai daugelio automobilių beda. Todėl, kaip minėjo Artūras - reiktų koreguoti skirstymo dažnius (filtrus)
Jus visi kaip sutare teigiat kad reikia koreguoti filtrus, taip tai yra gerai, bet paziurekime is praktines puses is zmoniu kurie isigija puses, jie tikrai patys to nedarys, ir nemanau kad pirkdami tokio kainu lygio komponentus nes kazkam kuris paims pinigus ir uz darba ir uz detales geras ir tai kainuos nemazai, taigi komponentu kaina tuomet bus visai kita, taigi manau reiketu nustoti siulyti tokius dalykus tokiems zmonems, o siulyti tiems kurie pasiruose tam!
As asmeniskai siulyciau Phase jei muzika tokia link nigeriu. Lietas korpusas, geras zemas aukstas.
Rainbow tikrai slabnesni ir maziau israiskingumo
Morel jokiais budais tokiai muzikai, pravalas su zemais
Alpine man asmeniskai isvis koloneles nepatinka nes uz tokius pinigus pilna geresniu alternatyvu, o va tu hifu emph neciupinejes todel kazka pasakyti tikrai negaliu jei atvirai, bet siaip ziurint is logikos puses statski brendai, manau i nigerius orientuoti turetu tikti... Bet tai tikrai pacio zmogaus reikalas ka imti ir ziulyciau pervaziuoti ir bent jau kad ir stende paklausius suzinoti ko mazdaug pats nori, nors kita vertus stendas visada labai apgaulingas... taigi... tupikas :partyman:
-
Malonu skaityti tokius atsakymus. Tikrai kartais expertai mums naujokams kartele kelia taip aukstai,kad perlipt ja reiketu taupyt keleta metu..
-
Turėčiau pastebėti,kad būtent į Phase komponentų filtrus reikės lysti dėl aukšo dažnio.Jis kaip ir daugeliui amerikonų būdinga yra agresyvus ir paleistas aukštesniame lygyje.Na nebent žmogui patiktų toks skambesys,bet mano nuomone toks gamintojų pataikavimas rinkai gadina žmonių supratimą apie garsą.Nors iš kitos pusės kam dabar toje rinkoje lengva? Kėkvienas stengisi rasti savo bent mažą vietelę.
Iš principo Nerijus R. daug teisybės parašė.
-
Citata:
Artūras S link=topic=4714.msg48136#msg48136 date=1164910073 rašė čia:
Turėčiau pastebėti,kad būtent į Phase komponentų filtrus reikės lysti dėl aukšo dažnio.Jis kaip ir daugeliui amerikonų būdinga yra agresyvus ir paleistas aukštesniame lygyje.Na nebent žmogui patiktų toks skambesys,bet mano nuomone toks gamintojų pataikavimas rinkai gadina žmonių supratimą apie garsą.Nors iš kitos pusės kam dabar toje rinkoje lengva? Kėkvienas stengisi rasti savo bent mažą vietelę.
Iš principo Nerijus R. daug teisybės parašė.
bet kad Phase Arturai tikrai ne amerikonu... Vokiskas reikalas...
Kas liecia auksta, tai taip, aukstas pakankamai akcentuotas, bet tuo paciu neprarandamas del to detalumas... Be to ir muzika klausima atitinkama kur reikia gero akcentuoto auksto, o ne naturalumo. Siaip pagal kaina kuri yra tik 399lt (dar ivertinus ir nuolaida) tai tikrai labai ir labai neblogi komponentai tokiai muzikai!
-
Norėjau paklaust tų, kas yra girdėję Focal Access komponentus, kad bosiukas išraiškingas jau girdėjau, o kaip jie vidurius išgroja?
-
Hmmm ar tikrai reik koreguoti skirsymo daznius? tai toks ispudis kad gamintojas specialiai padare "duobe" kad vartotojas specialiai ja pats pasikoreguotu. Ne nu tokie atsakymai tai kazkoks absurdas, trūksta žodžiu. Susidaro ispudis kad garsiakalbis guminis ir tik ir laukia pakitimu, tai pagal toki principa tai isvis dedi viena aukstadazi, arba priesbosi paleidi pilna juosta ir kaifuoji nuo muzikos... Saunu taip ir toliau patarinekit, nuo tokiu patarimu susidaro kad ponai Jūsų zinios cia ir baigiasi. Asku nieko asmenisko bet nesusilaikiau.. dar tokiu absurdu negirdejau.. jei midbasas groja iki 1 khz o tu jam pyst paduodi 3 khz ir sau patenkitas galvoji kad jis gros, tai nežinau ka cia be pasakyt arba atvirksciai jei aukstadaznis groja max iki 3 khz o tu ji nuleidi iki 2 khz nu tai vėlgi.. taip ir nesuprantu ka jus turejot omenyje.. filtru koregavimo.. gal bukit malonus pakomentuokit placiau!? Prašau!
-
Sveiki, kad nekurt naujos temos, gal kas esat klauses RS Audio Base 165 komponentus? kaip jie?
-
O kodel niekas nieko neraso apie Peerless Definition 6"? pagal pagaminima jie tikrai rimtai ir kokybiskai atrodo. o ir gamintojas vienas rimciausiu ir didziausiu, juk jie gamina garsiakalbius buitinem kolonelem tokiem brandam kaip dali, jbl, infinity ir t.t. Negi niekas negirdejes? ar tiesiog ne jusu stumodma produkcija, tai ir nesiulot? O:) idomu, o ir aktualu kokia vieta jie uzimtu tarp anksciau isvardintu komponentu.