Ats: DEH-P77MP VS DEH-P88RS
Naujesnis skiriasi ne vien dizainu... turi savu privalumu. Vertas pagarbos aparatas
pribrendo ir man reikalas keist savo sh 99 i ka naujo ir grazaus :smt020 . va ka nuziurejau pioneer deh-p88, sony mex bt500, ar nakamichi cd500. nakamichi zavi savo maloniu svelniu skambesiu, bet nustatymu man mazoka, sony savo dizainu (neklausiau), o pionierius - auto kalibravimu kas tikrai mano sistemoj nepamaisytu. ka jus dar imtumet, kad uz sh99 neblogiau butu.
Nu cia ir rezei :-D ka jus dar imtumet,kad uz sh99 neblogiau butu? Pilna ir geresniu ir blogesniu. Bejo renkiesi pagal grozi,tai asmeniskai ir spresk. Jei atsizvelgi ir i garsa tai pagal norus ziurek,arba bent cia parasyk.
man kad geriau grotu reikia, nes palyginau su naminiu pigiu primityviu sony stacionaru( lengvai tiuninguotu) tai visais atzvilgiais jvc gauna malku . man reik kiek imanoma detalesnio ir skaidresnio garso uz tuos pinigus. gal matet kur pioneer 88 paklausyt ir su panasiom alpinom ar dar kokiom firmom palygint galima butu?
sen uz uzstata paemiau nakamichi cd500 ir sony mex bt5000 su savo jvc palygint ir ka galiu pasakyt garso detalumu visi jie lenkia jvc , tembriskai garsas svelniausias pasirode pas sh99, bet rukelio garse yra ir vangokas kazkoks skambesys . pas nakamichi garsas tikrai skaidriausias ir detaliausias (bet nezymiai) , bet scena tai siauroka ir ne tokia gili, nakamichi ir kompaktus padroztus blogai nuskaitineja. o ant sony tikrai bereikalo varo visi, tembriskai gal kiek savotiskai - kietokai skamba, bet tikrai labai gerai lyginant su sh 99. klausiau visas per ju vidinius stiprintuvus, per lineikes gal visai kitaip skambetu.
O klausydamas 500 naka neisgirdai kokiu nors itartinu urzgimu burzgimu? Uzsukus garsa? Arba pasikus per 1-2 padalas.
Citata:
fruktas link=topic=4728.msg53020#msg53020 date=1169933361 rašė čia:
sen uz uzstata paemiau nakamichi cd500 ir sony mex bt5000 su savo jvc palygint ir ka galiu pasakyt garso detalumu visi jie lenkia jvc , tembriskai garsas svelniausias pasirodė pas sh99, bet rukelio garse yra ir vangokas kazkoks skambesys . pas nakamichi garsas tikrai skaidriausias ir detaliausias (bet nezymiai) , bet scena tai siauroka ir ne tokia gili, nakamichi ir kompaktus padroztus blogai nuskaitineja. o ant sony tikrai bereikalo varo visi, tembriskai gal kiek savotiskai - kietokai skamba, bet tikrai labai gerai lyginant su sh 99. klausiau visas per ju vidinius stiprintuvus, per lineikes gal visai kitaip skambetu.
nebuvo jokiu burzgimu is koloneliu, optika tai pas nakamichi gan garsiai veikia. bet uzsisakiau sen sau pioneer 88, jau kita savaite is estijos parves. laukiu nesulaukiu.
jau sen turėjau gaut , bet sandelyje nebuvo , tai dabar dar 2 savaites laukt teks :smt022 . gal kas greiciau ne is estijos veza , uz 1400lt pazadejo parvest.
Svedijoj 1500lt iseina naujas,domejausi (:
ko ten smaukytis po tas estijas ar sevdijas - cia galima uz panasiai gaut nauja ,nsprnt
Kiekvienas ziuri,daro kaip jam geriau.
man niekur smaukytis nereikia , yra zmones kurie gauna is tiekeju tiesiai. vis lita sutaupai. buvau autopliuse sutikes ir po 1000lt tipo naujas , bet stovis tai nekoks ir nei mikrofono nei pulto ner. buvau ir uz 1200 sutikes ,irgi tipo naujas, bet aptrintas ir be cekio (tada garantija negalioja) . siaip avitela siulo uz 1900, ogmina uz 1700lt, sabalys us 1800lt. vat tokios kainos .