wat radau kolankes,ir ant ju nera nieko parasita,tj gal kas tokias turejot ir man apie jas papasakot galetumet?
Printable View
wat radau kolankes,ir ant ju nera nieko parasita,tj gal kas tokias turejot ir man apie jas papasakot galetumet?
.
.
.
Pirmi du paveisleliai, tai bus Focal Utopia Be N.7 wooferis, antras, tai bus MILLE MLK3KIT wooferis, bet tik 1960 arba 1963 neatsimenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Geri daiktai, bet ir randi tu..
Geri daiktai, bet ir randi tu ( :
turiu ta lygiai tokia pat antra ten kaip sakant "s50" rusiska dar senas daiktas O:) pas mane 1987metu O:) data net yra dar ant magneto net gi nieko gero jos beat nieko ir blogo :oops:
Kodel randu as zinau jas kaip malda :smt023Citata:
Lenikas link=topic=5308.msg54325#msg54325 date=1170962179 rašė čia:
o po kiek jos watu?omu?
cia temos autoriui rasiau, jis juk rado. dabar pasidomes kiek watu ir nuspres kaip groja ( :
tas kur pirmoje foto tai 10w ir 4ohm O:)Citata:
wilmisz link=topic=5308.msg54344#msg54344 date=1170965549 rašė čia:
Ne tik, dar pasakis kokios dezes reikes. Ir litrazo ir apiforminimo. Supranti watai toks dalikas. :smt023
Senais gerais laikais buvau ziguliuko galineje palangeje tokius dinamikus susimontaves :supz:
10gds tai visai nieko placiajuosciai garsiakalbiai, o tie zemadazniai is s50 tai labai nejautrus ir labai zemai negroja.
:smt017 O:)kur tu juos montosi O:) :smt017
turbut automobilin! :weedman:
as uz ta zemadazne pries pora menesiu 10 lt mokejau O:) siek tiek reikejo man tokios :partyman:
Zvilgterk, jei tokios, tai dokumentuose parametrai matosi O:)
http://www.skelbiu.lt/1704150.html
Bet ten parasyta geri NAUJI dinamikai o tas kur pas musu forumieti kolonke tai ji yra tikrai sena O:)
jo jo nauji;D 83metu O:)