Ats: Ka patartume man? :)
Išsirinkai turbūt pačius blogiausius gaminius.
Na iš šitų blogybių mažiausia blogybė būtų Blaupunktas.
nieko is cia isvardintu isskyrus blaupunkta. :smt018 :smt017
o ka labai jau blogi tie Bosmanai ir Ravelandai? :smt017 Man nereikia ten labai super garso. kad butu bumcikas vidutiniskas, Golfas gi nedidelis, nereikia labai galingo subo manau. :smt017 :finga:
paklausiai nuomones,atsakyma gavai :twisted:
Turi gera grotuva 0:) 4x45 0:) tai ir kitus sistemos komponentus susidek. o kolega teisingai sako- paklausiai nuomenes,atsakyma gavai.
Zinai, turejau kazkada raveland koloneles, tai blogiau kazin ar buna :smt017
O jei jau rinksiesi tarp situ, tai blaupunkt tada geriausias, bet paieskok dar info sitam forume, sutaupysi pinigu ir nervu :smt023
Citata:
Vengr link=topic=5388.msg55411#msg55411 date=1172034870 rašė čia:
o ka labai jau blogi tie Bosmanai ir Ravelandai? :smt017 Man nereikia ten labai super garso. kad būtų bumcikas vidutiniskas, Golfas gi nedidelis, nereikia labai galingo subo manau. :smt017 :finga:
vidutiniska bumcika gali ir su geresniais gamintojais tureti ir pats nepavargsi nuo muzikos.
nebent tu jeskai triuksmo tai reveland ir mcfun arba megakick bus pats tas
Manau geriau butų Alpine TypeL SWL-1242 kaina 269lt + gal gausi kokia nuolaidėlę.
Isidėsi į uždarą dėžę ~35 ltr. tūrio + subo užimamus 3-4 ltr. ir galėsi kalent.
I stiprintuvus iš tavo išvardintus i nė vieną nežiurėčiau.
Geriau pasižiūrėčiau i naudotus rimtu firmu nuo 200 wrms. tiltu - nes tiek gal ir užteks šitam subui.
tai aš ir sakiau kad tiltu 200 w rms bent butu, nes pas kitų stiprintuvų 2x100, o tiltu jau net ir 400 wrms gali buti O:)