tai va nezinau kury suba imt turiu tris variantus 1-Agnus A300AH - 12" 2-Pioneer TS-W101SPL 10" 3-Vibe BA12 12"
tikasliau reikia dvieju,va kiekvieno jo kaina svyruoja apie 350 gal kas dar turit pasiulit kaska tokio panasaus
Printable View
tai va nezinau kury suba imt turiu tris variantus 1-Agnus A300AH - 12" 2-Pioneer TS-W101SPL 10" 3-Vibe BA12 12"
tikasliau reikia dvieju,va kiekvieno jo kaina svyruoja apie 350 gal kas dar turit pasiulit kaska tokio panasaus
paskaitinejau forumus ir nutariau siek tiek pasitikslint,gal kaskas patars man daugiau.
turiu stiprintuveli afnusa monobloka a1000.1 ne stebuklas bet... tai vair niekaip neisirenku ir protingai nenusprendziu kokius subus pasirinkt,klausau ivaire muzika,masinoj vietos pilna (karavanas) tai galiu daryt ir band pass deze.
Pioneer TS-W101SPL 10" seip kainuoja brangiau bet as galiu nusipirkt uz 350viena jei kas puls del kainos)
gal dar pridursiu pora variantu tai alpine Alpine SWR-1242D 12" ar SWS-124D( cia jau truputi brangesni variantai bet tureciau isitekt i 800 uz du)
ir dar alpine swl-1242.
jei nesunku pamaste surasykit subus eiles tvarka tinkamiausius man( o eilesw tvarka todel kad gal to vienintelio uz kury visi sauksit gali ir neiseit man rast todel liks antras variantas O:) )
is anksto dekui uz atsakymus
deže pats darysi?! nes gera deže gerai kainuoja.
as deciaus swr 1242 - bandpass
arba 2 x swl 1242 - uzdaroj dėžei
bet bandpass deže daugiau kainuos ir sunkiau bus pagaminti, tad gal imciau 2 x swl uzdaroj
žmogus žiūriu nori daug slėgio - o tada manau visai tiktu i fazikinę dėzę 2x Rainbow Hammer 12" - pus tikrai gerai + dar i ritma šiek tiek :supz:
Tik įdomu kokie komponentai perrėks tuos subus?
P.S. vienam subui eina ~45 ltr. fazikinė dėžė
tai as esu nusiteikes det du subus.tai va daleiskim pasiimu svl alpine,ar negeriau juos det i band pass dezes (du bosavykus) nes kiek cia skaitinejau tai daug kas sake kad bandpasse jie gerai groja
o del dezes tai darysiu pats
gerai groja tiems kam darant deze klausimu nekyla. bandpass sunkiai darosi. klaida- pamirsk gera zema.
o gamiklines dezes su dviem garsiukais nusipirkti nenori?! pvz "rainbow"
man geriau paciam daryt pats zinai ka turi poto ir maximuma gali ispaust is daikto kury nusiperki o kasnors esat ka gero girdeja apie pioneer tuos TS-W101SPL 10"
o del klaidu visi jas darom ir tuo labiau cia toks dalykjas kur klaidas galima taisyt
Bet su bandpass ir labai nesunku iš garsiakalbio minimumą išspaust O:)Citata:
pezas link=topic=5449.msg55887#msg55887 date=1172757156 rašė čia:
tai nejaugi daugiau nieks nieko nebepakomentuosit?
ka tau pakomentuot-jau tau ir taip daug komentaru :smt019 jei esi zalias deziu darymo srity tai daryk uzdara deze,o jei gaudaisi truputi tai daryk su faziku,bet ne bandpass-gali bandyt,gal gausis per fuksa.beja kokia tavo auto
zalias nesu jau nuo 14 metu masinoj is muilo bandziau padaryt koncerta..masina audi c4 karavanas,deziu jau ne viena padaryta,taip pat ir klaidu bet is klaidu ir mokomes ir galim jas taisyt,todel ir rasau i ta foruma kad kaska pasitikslint ar ismokt tai ko nemoku
Duosiu tau paprasciausia patarima. Isidek pora subu, gali 10'' ar 12'' ar 15'', ziurint ka su jeis darysi . Kiek suprantu, noresi smarkiai dauzytis, tai tada dek 12'' -15''. Pasidaryk jiems dezes su fazikais ir baldielink. Labai jau viskas paprasta!!!! O del subu, tai jau kisenes ir fantazijos reikalas! :smt021 :smt021 :smt021 :smt021
idomu ka ce naujo pasakei :ploju: :smt021