Kas galite pasiūliti kaip reiktų pritvitinti suba bagažinėje... Subas kubiukas. bagažinės dugnas nėra labai lygus nes dugnas iš kažkokios plokštės kuri nėra stora ir išlinkus nuo subo svorio. kokiu principu pas jus pritvirtinti subai bagažinėje?
Printable View
Kas galite pasiūliti kaip reiktų pritvitinti suba bagažinėje... Subas kubiukas. bagažinės dugnas nėra labai lygus nes dugnas iš kažkokios plokštės kuri nėra stora ir išlinkus nuo subo svorio. kokiu principu pas jus pritvirtinti subai bagažinėje?
Pas mane bagažinės dugnas ankščiau buvo iš kažkokio pusiau kardono tai irgi visas būdavo sulinkęs. Tai nusipirkau MDF plokštę ~1cm(labai tiksliai storio neprisimenu). Ir ją išsipjoviau pagal bagažinės realijiefą. Paklijavau keletą veiloko gabalėlių, kad per duobę pervažiavus nedungsėtų. O tada ant viršaus padėjau bosą ir prisukau su "L" kampais. Tai dabar jis nei krust :)
nu jo, čia aišku variantas... tik iki šeštadienio tikrai nespėsiu pasidaryt :(
Pirmyn tik. Greitai ten viskas einas :)
as siuliciau pasikeisti mineta dugna-lygu padaryti,yra prilipkes audiniu parduotuvese,jos tarpusavyje sukimba gan tvirtai,viena dali klijuoji ar prisaudai su skobom prie dezes,o kita prie dugno-ir tada :smt023,kampuociai aisku tvirciau bet vaizdelis tai nekoks
nu va aš apie toki variantą galvojau... bet jaučiu reik rimčiau užsiimt. nu pažiūresim kaip gausis.
nu greit tai tik su diržu galima parišti :ploju:
Dar greiciau su bulviu maisu paremt O:)
O:)
Arba dar galima su superglue priklijuot :finga:
Tai geriau ant priekinės sėdynės diržu prisek, tai ir geresnė lokalizacija boso bus :smt040
ai krc... kaip sakiau taip ir buvo... gavau minusu už instaliacijas ir praradau 3 vietą.
Blogai ,kad praradai 3 vietą ... DAr blogiau ,kad subo nepritvirtinai :smt021Citata:
EXONN link=topic=5864.msg60661#msg60661 date=1179736604 rašė čia:
mhm... o jei turim tokia sutuaciją. mašina - sedanas, kur galinė sėdynė niekaip nesilanksto, su salonu susisiekia tik per slidžių anga. bagažinėje subo dežė uždengta "falšpanele". subo dėžė prie grindų pritvirtinta "lipučkėmis". vadinasi ČP atveju nei į saloną, nei į bagažinę ji nepasiduoda...
kaip tada ? ar čia pritvirtinta dėžė ar ne ?
pagarba exonn už azotiškiausio miesto atstovavimą !!! kitam renginį kartu frontą laikysim jei ir vėl nepasiligosiu ir kitos apsinkybės leis... ;)
Sau tai jei nenori ,tai netvirtink visiškai to subo ... O dalyvaujant varžybose - taisyklės vienos - garsiakalbiai automobilyje turi būti pritvirtinti patikimai ir nekelti pavojaus ... Jei sugebėsi teisėjui įrodyti ,kad bosas nejuda nes "falšpanelė" patikimai laiko subą ... Nors kam išradinėt dviratį ??? Negi taip sunku prisukt keturiais varžtais ??? ir nereikės niekam nieko įrodinėt ,o užteks tik nuotraukas instaliacijos turėt ...Citata:
T0shis link=topic=5864.msg60665#msg60665 date=1179741693 rašė čia:
kiek atsimenu praeitais metais labai ilgai diskutavom su instaliaciją vertinusiu žmogum dėl šito, reikės akį užmest į vartinimo lapą, jei žinoma buvusioj klasėj "naujokai tik garsas" buvo atskiras vertinimas. kažkodė nepamenu...
:supz:Citata:
T0shis link=topic=5864.msg60669#msg60669 date=1179744376 rašė čia:
Viskas priklauso kaip teisėjas interpretuoja taisykles ... Žmogiškas faktorius - tsakant ..
visiškai neatsižvelgiant kokia klasė ar espl entry ar sq master taisyklių punktas 4.3.1 tai taikoma apsoliučiai visiems. tokiu atveju reikia tikėtis kad teisėjas bus jau nusikalęs ir pamirš pajudinti dėžę.1. Teisėjai nenaudoja jėgos vertindami komponentų tvirtinima. Tai priklauso nuo paties
vertinamo komponento masės (pvz.: aukštų dažnių garsiakalbis priekiniame statramstyje
neprivalo būti pritvirtintas taip pat tvirtai kaip žemų dažnių garsiakalbio dėžė bagažo
skyriuje)
.2. Nesvarbi tvirtinimo metodika, svarbu, kad komponentas būtų tinkamai pritvirtintasCitata:
ivas link=topic=5864.msg60426#msg60426 date=1179343937 rašė čia:
Nu man teisėjas pasakė vieną argumentą, kuriam aš pritariu...
Aš jam sakiau kad subas mols stovi tvirtai ir tipo nevažinėja ir tt. o jis sako:
60 km/h į sieną ir subas išskris per priekinį stiklą
Manau teisybės yra...
Ovat dėl to nepritvirtinto subo ir prakisau 3 vietą :smt022
tikrai gaila, kad taip grojantis auto nepaemė prizinės vietos....Citata:
EXONN link=topic=5864.msg61135#msg61135 date=1180293307 rašė čia:
Matai tau truko subo tvirtinimo, o man prieš metus pritrūko geriau išsiurbto salono.... nors pirmą dieną pagal taisykles turėjau visus norinčius su belekokiais batais leist į mašiną pasiklausyt... :smt021
Aš tikiu kad sekančiose varžybose tau pasiseks O:) :partyman:
Vat butent del avarijos reikia atsizvelgti kaip turi viskas buti pritvirtinta ir kurioje vietoje.
nu nieko... kiti metai bus geresni... pritvirtinsiu netik suba bet ir saugiklį (už ji irgi minusą gavau) :)
o tu kitų metų nelauk, atlėk į kauną
Tai kad toli ir lėkt nereiks... kokius 3 km tik :) Tik kad vyktų Kaune tai būtinai dalyvausiu ;) ir tikrai iki to laiko prisitvirtinsiu suba ir saugiklį :)
jei ne paslaptis, koki stiprą pirkai, nes kažkadais skundeis esamu ? o gal startavai varžybose su savo JBL :)
bbuvo minčių pirkti geresnį stiprą, tačiau kai jau buvau susirinkęs pinigus, pasigavau stirną, tai visi pinigai išėjo ant mašinos remonto... Taigi teko startuoti su savo JBL. Nors ir su JBL vistiek daugumą savo klasėje apgrojau :supz: :smt020
Berods visus ,o ne dauguma ;)Citata:
EXONN link=topic=5864.msg62211#msg62211 date=1182270215 rašė čia:
nu nevertinant instaliacijos 2 vieta, tai kažkas apgrojo, tik nepamenu kas (koks aparatas).