Ats: Gainclone automobilyje
Labas.
Teko tokį montuoti ir žinau kaip jis vartojasi.Buvo daromas iš Phoenix Gold seno stuprintuvo.Iš jo buvo panaudotas maitinimas nes jo gamintis neapsimoka.Gausis brangiau negu senas stipras.Paminėta suma leidžia panaudoti labai geras detales, todėl manau toks stipras sudarytų labai didelę konkurenciją kitiem komerciniam gaminiam.Teoriškai Gainclone turėtų gautis gana sulietas bosas, bet kaip ne keista jis gaunai tikslus ir geras.Šį pavasrį PP klasėje, Alytuje naudojant tokį stiprintuvą buvo užimta pirma vieta.Žodžiu gaminkis tokį daiktą ir tikrai liksi patenkintas. :smt020
Ir aš pritariu gamybai. Tik maitinimas is seno, dėvėto stiprintuvo ne visada išeitis, nes būna ir apgailėtinos kokybės maitblokių. Impulsinis maitinimo blokas nesudėtingas įrenginys ir kartais nuo nulio pasidaryti kokybišką paprasčiau nei imti iš seno stiprintuvo ir jį tobulinti, gerinti komponentus.
Sutinku.Tiesiog meistras turėtų nuspręsti kurį maitblokio variantą pasirinkti.
mano naminio invertuoto gainklono zemi apgailetini (jei su brangiais stiprintuvais lygint) ir ne tik mano ,visu kiek teko klausyt. bet garso erdve , naturalumas, detalumas, skaidrumas, lokalizacija - labai geri . vidutiniuose ir ausktuose dazniuose jokiu sansu pirktiniams iki 3000lt kiek teko klausyt . (lyginta su musical fidelity a220, audiolab 8000, denon pma1500, nad 3220, nad 60, marantz 1060, nakamichi sr3 , luxman 530 , o sitie tai tikrai kaip pirktiniai gerai groja) gainklonas pigios komplektacojos : wishay diodai, trafas indel 500w, kondikai silmic2 su panasonic fc, rezistoriai visaton, potencas diskretinis, signalo trakte jokiu kondiku. siaip zemi geresni pas lm3886 neinvertuotam jungime, tik skamba jis jau blogiau -ne taip ryskiai ir atvirai. jei i masina reiktu stipro komponentams ir dar nebrangiai tai apie jokius kitus variantus negalvociau tik lm3875, tik idomu kiek kokybes impulsinis maitblokis surytu.
Dekui visiem uz nuomones, reikia taupyt pinigus siam projektui, o tam ir dar gamybai gali ir pusmecio prireikt. Namie esu girdejes gainclona, tai ispudi labai gera paliko, kaip supratau is nuomoniu ir masinoje neturetu jis manes nuvilti. Maitinimas manau islieka didziausia problema.
Galit man paaiškinti kuo impulsinis maitinimo blokas pablogina garso kokybę? Praktiškai nelyginau, bet apmastant tai nesugalvoju.
KAs tas >>> Gainclone <<< ?
Citata:
Jeigu trumpai - tai „gainklonai“ savo vardą gavo nuo „Gaincard“ - taip vadinosi „47Labs“ gaminamas komercinis produktas. Įvairioje spaudoje buvo daug gerų atsiliepimų apie ši gaminį. Tačiau dėl jo sąlyginio paprastumo ir nemažos kainos yra daug prieštaringų nuomonių
Išsamiau:
http://www.diyaudio.com/forums/showt...p;pagenumber=1
http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/1032/
Citata:
Aiwaras link=topic=6008.msg62653#msg62653 date=1182978542 rašė čia:
Galit man paaiškinti kuo impulsinis maitinimo blokas pablogina garso kokybę? Praktiškai nelyginau, bet apmastant tai nesugalvoju.
Nediskutuojame ar jis geresnis ar ne, bet problema ta, kad pigiausias kelias pirkti stiprintuvą ir viską išmetus panaudoti tik maitinimą, nes gamintis gaunasi brangiau.Štai apie tokią problemą ir kalbėta.