Girdejau grojant Focal Polyglass KIT 165 V2 komponentus, labai patiko ju skambejimas, ypac vokalas :smt020
Bet ju kaina man siek tiek kandziojasi... Ar verta tiketis ko nors panasaus is Access serijos komponentu?
Printable View
Girdejau grojant Focal Polyglass KIT 165 V2 komponentus, labai patiko ju skambejimas, ypac vokalas :smt020
Bet ju kaina man siek tiek kandziojasi... Ar verta tiketis ko nors panasaus is Access serijos komponentu?
Labai patinka golf 3 , taciau kaina kandziojasi . ar galiu to pacio tiketis is golf 2 ? :smt021
gros, bet tik tirai netaip pat pat kaip k2. o siaip focal firma gera :smt023 (mano nuomone)
A serija yra pati pigiausia.Nepaduosi tiek galios kaip V serijai.A serija tinka naudoti nuo grotuvo arba negalingo stiprintuvo.Šiais metais pagerėjo priešbosio konstrukcija.Manau groja nežymiai prasčiau už V seriją.
Kazkur buvau skaites kad uz V serija sumoki ~150LT daugiau ir gauni zymu pagerejima nuo A serijos, bet va Arturas S raso kad situacija pasikeite... tai ar verta moketi daugiau?
Beje gros nuo stiprintuvo, Galva jvc sh909.
Ar tau nekyla klausimas kodėl gamintojas gamina dvi skirtingas serijas jei jos groja panašiai.