Ats: Stiprintuvu bandymai
Net geriausias stomatologas dantų telefonu negydo....
O tu nori, kad mes tau audio problemas išspręstume nematę situacijos....
O as ir neprasau isspresti,Anksciau ar veliau metodom naucnava tyka issispresiu pats! Jei ka noreciau suzinoti, tai ka nors gero ar blogo apie DB124 ir Hifonics son of Europa!
jei bosas naujas neskubėk vertint duok prasigrot truputį...gal situacija pasitaisys
Siaip tai stiprintuvai didele itaka daro grojimui ir daznai pasitaiko kai buna naudojami sudini stiprai su grojanciais dinamikais ir del blogo rezultato kaltinami dinamikai ar jiems pagamintos dezes. Tavo atveju manau ir pats isiaiskinai kad keiciant stiprintuva i geresni geriau groja tavo subas. Jei tau patinka emphazerio grojimas, bet jis netenkina dydziu ar kanalu skaicium tai parduok visus turimus stiprus ir ieskokis tokio kuri pasijungus tau butu malonu klausyti. As tavo vietoje pasilkciau siai dienai geriausiai grojanti ir ieskociausi geresnio. Kas del subo tai jis turi prasigroti po savaites klausymo turetu prasitampyti tada bus aiskiau ar deze kalta ar ne.
Aciu uz patarimus, bandysiu patampyt ta suba, o paskiau jau ziuresim...
Siandien susidejau komponentus, pats zinau jog sudinai, bet sitoj auto manau geriau nesigaus, nes duru apsivke visa israityta, tai tipo podiumas randasi po ja. Gavosi pats prasciausias variantas is mano darytu... :smt022
apsivke israityta - naudok stiklo pluosta ir pan
Tikrai esu dares namazai podiumu. Visada naudodavau fanera, ir gal ne super bet gaudavosi neblogai, o sita auto tikrai nedekinga, aisku turbut yra geresniu variantu uz mano sutverta, bet gaila, kad negaliu tam skirti tiek daug laiko kaip senesneis laikais...
sory kat pertraukiu. gal kas pirkotes is ebay.
Citata:
MANAS link=topic=6393.msg65275#msg65275 date=1188600642 rašė čia:
sory kat pertraukiu. gal kas pirkotes is ebay.
jei paskaitytum nesenas temas rastum, kad pvz Ivas pirko maga is ebay.
Taip butent visus stiprintuvus pirkau is ebay! Kuom galiu padeti?