MB w124 CE (Naujas klausimas)
Laba diena,
norėčiau kažką tokio su nedidelemis LT sanaudomis, bet teisingo. Magnetola CD-45Z , priekyje reikia 10 - uku, (nebent papasakosite, kaip padaryti, jog isidetu didesnes ir liktu tie patys garsiakalbiu dangeliai). Radau siame forume apie tai parašyta, tik kaip tai padaryti info nebuvo. Duryse nera vietu, todel apsiribociau galine palangė ir kokiu nors zemu dažnių bagazineje. Beje, ar galima visa tai sujungti nenaudojant stiprintuvo? Man garso ir galios nereikia, tik idomu, ar skambes normaliai.
Klausoma muzika tokia oldschool, rock, kartais r'n'b ir panasiai.
būčiau dėkingas uz nuomones ir patarimus :smt020
Ats: MB w124 CE (Naujas klausimas)
Taigi,
As gavau nebrangiai is RU atveztu teisingu cd, su Universal music group logo ant disku. Mano VDO Dayton juos kuo puikiausiai skaito, o idejus i Nakamichi permetineja dainas. Veliau atradau toki dalyka, kad tai gali buti del magnetolos pasvirimo kampo (kaip zinote MB jis nemazai isileidzia zemyn) ir tai pasirode teisybe. Dar Pasidejus magnetola ant sedynes dainos nepersokineja, lazeris skaito teisingai. Paminesiu, kad tas pasvirimo kampas neturi itakos klausant originalius cd, pirktus lietuvoje.
Noriu paklausti su tokiais dalykais susidurusiu zmoniu, kaip isspresti toki dalyka?
* Ar keisti lazeri, kuris galbut geriau nuskaitines cd?
* Bandyti konsoleje magnetola pastatyti i teisinga padeti, kas is paziuros atrodo sudetinga.
* Perkelti magnetola i bardacioka, kas butu labai smagu, tik irgi reikalauja darbo ir idomu kiek kainuotu.
Aciu uz atsakymus;)
Pirmas variantas atkrenta.
Man zmogus, tikrai turintis supratimo, kurio vardo neminesiu, yra sakes, kad galima pakeisti lazeri, nes sis gali buti per silpnas, i naujasni, ar stipresni, kuris skaitys netgi irasytus cd. Bet ar taip neprarasiu magnetolos autentiskumo?
Tada ir kreipkis į tą žmogų.
Pridesiu nuo saves. Nakas 45 z stovi 90 laipsniu kampu, o skaito/valgo viska is eiles ir nesispyrioja visai. Aisku, kas bus rytoj, - nezinau... O:)