Ats: Trumpai ir aiškiai..
Citata:
dzhiuly link=topic=6724.msg68620#msg68620 date=1194700841 rašė čia:
Sveiki.Automobilis Peugeot 406.Stiprintuvo modelio nežinau , subas JBL CS1200T(ju isgaunamu garsu esu patenkintas).Taigi renkuosi magnetola uz 400-450. Ir priekines koloneles uz 300-400-450.(Jas jungiu prie magnetolos). Magnetolos norėčiau JVC arba Alpine , na magnetolos skaitinejau forume maždaug zinau ko noriu gal tik tiksliau parasysite ka rekomenduotumete 406 peugeot. O is Kolonėlių krenta i aki
http://www.topocentras.lt/shop/garso...-spe-13cs.html Ka rekomenduotumet is Kolonėlių . Klausoma muzika tech house, minimal , electro house. Ir dar vienas Klausimėlis ar galines gamyklines kolonekes reikėtų isvis atjungti ar palikti , isanksto dekoju uz atsakymus.
Geriau tyliau bumsi , bet kazkiek kokybiskiau.
kuo cia dėta magnetolos rekomendacija peugeot :smt017
Na ir nesuprantingumas zmoniu... Juk labai svarbu kad magelio isvaizda tiktu prie automobilio stiliaus... Juk peoget stilingi automobiliai, tai kad kokio negrazaus mago neisiulytumet O:)
Keli pažįstami turi 406 pežus, tai kažkaip jiems nelabai telpa megeliai į standartines vietas (mago montavimo gylis gaunasi per didelis) :smt017
Tai gal čia problema :smt017
Kad lygtais 16 cm garsiakalbiai ten telpa. Gal ten kokie žiedeliai sudėti, kad sumažint skyles?
Yra ivairiu, tik rinkis.... O:)
Pagal paties poreikius renkantis, svarbu kad gamintojo gero butu. Paprasta.
i 406 pats esu montaves (duryse) 16 cm garsiukus, tai tikrai jokiu bedu su tilpimu nebuvo, O:)
Na, ar jau isrinkti tie laimingieji, kur pas pati gros? :smt017
dejas i pezo 406 panasiu metu infiniti komponentus 16 cm skersmens (tikslaus modelio nepamenu, bet korpusas 16-uko buvo lietas aliuminio) , po garsekalbiu buvo daromas is dulkiu plokstes (18mm storio berods ) ziedas ir per ta zieda tvirtinama prie dureliu apdailos, savaime aisku vidus dureliu isklijuotas bitumu, pati duru apdaila taipogi, palstmasine vieta kur maontuojasi garsiukas taip pat neisvenge bitumo, ir kad ziedas sandariai gultu prie plastikinio pavirsiaus, pagelbejo visagalis silikonas... :)
Man idomu pasidare, ka Tu turejai ameny "alpine su idejimu" ?
O tai kokius garsiakalbius, ar komponentus pasiulytumet uz tokia suma? (165mm mane domintu komponentai) Nes kiek esu girdejes, tai komponentai graziau skambia uz keliu juostu garsiakalbius... ???
Pasiulyti yra ka. Noresi - i PM.
Tai va jau turiu maga Jvc Sh 99r , kaip manot geras pasirinkimas? Jai galit parekomenduokit komponentus prieki uz 300~lt