Kur vilniuje galima nusipirkti vibro izoliacijos (bitumo)? ar yra tokio, kurio nereiketu sildyti su fenu, o iskarto klijuoti?
Printable View
Kur vilniuje galima nusipirkti vibro izoliacijos (bitumo)? ar yra tokio, kurio nereiketu sildyti su fenu, o iskarto klijuoti?
as naudojau statybiny! IR NIEKO NESILDZIAU! 33 LITAI 5 LITRU kibiras, 1 sluoksniu uzteko priekinems durelems ir gabazinej!@ :ploju:, skirtumas akivaizdus po bitumo istepimo!
kažkada siulė kaune turguje, kažkokio minkštesnio, bet brangokas + plonesnis, gal labiau i guma panašus klijuojama.
:smt017 geras... pirma karta girdziu, kad tepamas bitumas, o ne klijuojamas :) bet o kaip su skyliu uzdarymu ir fsio takoje?... :smt104Citata:
Alvaro link=topic=6739.msg68731#msg68731 date=1194968644 rašė čia:
tai gal jis tepė nuo korozijos tuo vadinamu tarybiniu "bituku"
:smt017 nu kiekvienas dalykas savo paskirti atlieka, tai greiciausiai juo reikejo masiniuko dugna tept, o ne dureles nuo vibracijos izoliuoti :smt018 nors, nepabandes nesuzinosi :)Citata:
Edmas link=topic=6739.msg68736#msg68736 date=1194977397 rašė čia:
nuo seno žmonės ,kurie sunaudoja nemažai bitumo perka jį auto dažų ar panašiose parduotuvėse ,kvadratas visur 20 ar 25lt,pats savo akim jo nemačiau ,nes naudojau tik audio specialų ir tada dar nežinojau kad galima žymiai pigiau prasisukt ,o kokybė sako ta pati,neužilgo teks susipažint...
statytiby bituma naudojau!
:mrgreen:* :mrgreen: duodat, pirma pasidomėkit* :smt023
http://www.audiotec-fischer.com/inde...id=101&L=1
tepamas ir gerai, tik jo taip storai nepritepliosi, štai ir minusas
skylėm tai lapo klijuojamo per akis.taip ir sukies jei litais nesninga
ne kvadratas, o lapas(0,5*1,0)Citata:
marko link=topic=6739.msg68739#msg68739 date=1194980777 rašė čia:
o gal kas pirko is "Milgretos" vibro izoliacines medziagos? mane domina medziaga skirta butent bagaziniai, tiksliau bagazines dangciui ir metalinei palangei? Bet kaina ten tai nemaza, tam skirtos medziagos lapas "Vienas 18" x 32" (457mm x 812mm) Dynamat Xtreme lapas" kainuoja 83 Lt. Realiai man tokiu lapu minimum 2 reikes, tai susidaro ne tokia ir niekinga suma. O barskesiai nervuoja, nes negaliu garsiai klausyti muzikos (nebent labai sumazinus zemus, bet kam tada subas :) ). Tai man reikalinga alternatyva (pigesne) ir kad butu klijuojama be feno.
imi bituma paprasta kaip minėjo 0,5*1m uz 23-25lt ir klijuoji nesukdamas galvos, skirtumo tikrai nepajausi O:)
kur, konkreciai, Vilniuje jo galima nusipirkti?Citata:
ivas link=topic=6739.msg68762#msg68762 date=1195054368 rašė čia:
be feno nepaklijuosi normaliai tikrai.
Nebent karštą vasaros dieną :smt109
na abejoju ar jis lauks karštos vasaros dienos
tikrai nelauksiu, jau nusibodo "bbbrrrr... brrrrr.. :smt019 " :smt021, noriu klausyti :supz:, o neina :D
tai ar kasnors paskys kur Vilniuje nusipirkti man bitumo? siendien vaziavau pro "Audiopulsa", tai uzsukau, bes jie sake neprekiauja.. o as taip tikejausi :D
Siaip cia viliojantis pasiulymas: http://www.vg-styling.com/?pg=27&lan...amp;menu_id=10 Bet kiek suprantu jie ne vilniuje, o kazkokiam kaime prie kauno, tai man nepatogi vieta geografiskai. Na dar Marijampolej penktadieni busiu tai gal ten kanors, bet net neisivaizduoju kur ten prekiautu tokiu dalyku.
P.s. Gal kas koki patarima turetu kaip padidinti zemu dazniu patekima is bagazines i salona nepjaustant sedyniu ir metalines palanges? nes pas mane coupe kebulas ir labai sunkiai zemi dazniai prasiskverbia i salona.
tai kad nzn kaip ten juos rasti! kazkokiam kaime, tokiu lapu uz 24 litus ir as pajamciau! as padariau su bitumu vibro izoliacija, db reiketu kazkokai ir garso padaryt , zinoma ir bitumas ta duoda bet vistiek, ka pasiulytumet???
kad ir ten po 24lt yra bitumas, o ne garso izoliacija
atvortke: sakykim db as bitumu istepiau, ir reikia padaryt garso izoliacija! ka siulytai??? pusta guma ?? ar ka ??
taip pūstą guma, taip tik likutį turiu 3kvm berods :)Citata:
Alvaro link=topic=6739.msg68812#msg68812 date=1195136720 rašė čia:
Na man priekinem durelem reikia! tai jei klijuosiu tik virsutine skarda, tai per akis tu 3 kv, lipni ji ??? kiek nori uz tuos likusius 3 kvadratus??? :smt017
atvortke,
gal tu ir bitumo turi parduot? vln?
Gal davai į privatą, nes supyks moderatoriai ;)
tai jei vilniui nerandi o važiuosi i marijampoję tai kaune nusipirk. pas arturus ar audrūną...
Jau radau, dekui :)
aciu atvortke uz pagalba :partyman:
va tokios replikos tai juoka kelia! AISKIAI buwo pasakyta kad bitumu, tai ne cia isradineja, bitukas ir panCitata:
Edmas link=topic=6739.msg68736#msg68736 date=1194977397 rašė čia:
tai,kad pats raso nenormaliai tai zmones ir juokias,ar jis bituma klijavo ar tepe tau vienas ir taspats :smt021
Nežinau kaip kam sekasi, bet tas tepimas-džiovimas, tepimas-džiovimas, kol sloksnis maziausiai bus 2-3 mm, tiesiog uzknisa fiziškai ir morališkai. Skystą kompozitą geriau nauduoti sunkiai prieinamuose vietuose ir išorinėms detalėms. Nesukti sau galvos ir klijoti normaliu bitumu. O:)