Gal kas žinot kodėl pabuvęs išimtas iš automobilio 2 paras šis aparatas praranda atmintį? Koks ten elementas ir kur jis? Nes aparato ardymas man pasirodė šiek tiek komplikuotas. :smt017
Printable View
Gal kas žinot kodėl pabuvęs išimtas iš automobilio 2 paras šis aparatas praranda atmintį? Koks ten elementas ir kur jis? Nes aparato ardymas man pasirodė šiek tiek komplikuotas. :smt017
Sveiki,Citata:
"Nerka" rašė čia:
na Clarionas neskaicaivo grotuvu, kad juos isimines... :) arba atjungines akumus. Tad taviskis eksperimentas imanomas, tik jis apkainuoja 80Lt, bet turiesi didziuli minusa, kad isjungimo ir ijungimo metu auto grotuva per garsiakalbius turesi toki garselis kaip "BUM", o po to apie minute "Zzzzzz...." jei kas padarys be siu BUM IR ZZZZ tai nulenksiu galva, o seip tai geriau nedaryk! vargo vakariene! ir beje idejus ir pakeitus kai ka laiko 4-5paras... beje pabandyk tok dalyka, pries atjungdamas srove priemiau nuimk priekine panele, 10sekundziu palauk ir atjunk maitinima... :)
Tai ką jame išvis nėra elemento? Jis tik nuo kondų laiko atmintį apie parą? Tada gal kondą kur damest?
Sveiki,Citata:
"Nerka" rašė čia:
gali damest :) prajuokinai :) pvz i bagazine :) damesti kokia viena kita :) nea, tikrai tai nepades. Cia saknys kitame reikale :) Bet kaip esu sio vardo pardavejes, negaliu per daug sklaidytis :)
Neesu mates to grotuvo is arciau, bet mano nuomone turetu buti atminciai kondas 0.22; 0.5 arba 1 farado, berods 5.5V
talpos dedamos i kompiuterio dinamine atmintine kad jie laikytu atminti ir si atmintine ir ji turi buti nuolat atnaujinama. o grotuve tai jau kazkoks kitoks atminties elementas turi buti bent jau man taip atrodo :)
Pakraunama batareika 9V ir OK
Išsilupi iš kokios Nokia 3310 ir turi kažką panašaus.