kuris geriau grotu? O:)
Printable View
kuris geriau grotu? O:)
9887
9887 geriau groja uz 9815?
Konkreciai man geriau 9815Citata:
Gincius link=topic=6838.msg71361#msg71361 date=1200132291 rašė čia:
Arunas B kokią muziką klausai?
Mano kalusoma muzika labai ivairi, masinoje gyvena tiek klasikos cd, jazo, rokelio, popsuxos irgi turiu, viskas pas mane i trasa eina ;)
As nelabai supratau kas yra posuxos ir kur eina O:)
turbūt popsūcha.... :-D
o eina-cd i f-1 O:)
Kiek ko klausiu visiem skaito alpine cda 9812rb cd-rw, o as kaip tik idedu cd-rw man iskart meta error, o cd labai gerai skaito, kas galetu buti? :smt100
arba subraižytas kompaktas, arba lazeriui jau....
kompaktas visiskai naujas, bet jai lazeris butu blogas tai neskaitytu cd ar ne?
cd-rw lazeriui perskaityti yra sunkiau nei paprastą cd-r, pabandyk tokį pabraižytą cd-r įmesti, kurį pas kokį draugą skaitytų ir pamatysi kiek lazeriui gyvybės likę ;)
subraizytus cd sunkiai skaito, o kiek kainuotu pakeisti lazeri?
Nežinau dėl kainų, bet bandyk pirma pravalyt, kažkada buvau seną pioneer 8 išsiardės ir lazerį su spirituota vata nuvaliau, čiki skaitė... šiaip gali užtekti ir tų valančių cd kur su tokiu ale šepetėliu būna ;)
Tai va, nuvaziavau siandien i RUSTEDA paklausti kiek lazeris kainuotu, pasakiau kas magui yra, pasake pabandyti nusivalyti lazeri, tai taip ir padariau, db kuo puikiausiai skaito cd-rw O:) :supz: :smt020
o tai cia tau nebuvo siulyta ji pavalyti?
aha buvo, kazkaip nepastebejau :oops: buvau jau prarades vilti
prie to pacio, kiek dabar vertas 9815r ?
turesiu pardavimui, tai vat idomu butu....
aciu
kai tokio ieškojau ~700-750 kainavo, nu nuo stovio viskas priklauso
gal kas zinot kiek dabar wertas Alpine CDA-9812rb? turiu pardawimui tj domina kaina kokia galima butu prasyt, uz papildoma kaina galiu dadet ir cd changer prie jo.. wiskas weikia ko puikiausiai..
su čeinžeriu gal 600 kokie, net nežinau, šiaip skelbimuose pasižiūrė visus aotoplius ir autogidas...