Ats: Gal geriau paprasciau?
gal reikalingas ne mažesnis, o geresnis? kainą irgi pasakyk.
man jis šiaip neblogai groja ir dbr, matai as neisivaizduoju kaip jis grotu nuo is visu tu 400w , tai net ir nebezinau ka daryti, kaina kieno cia? norėčiau, kad abu pardavus iseitu mazesne silpnesne, bet kokybiska zemadazne O:) jei atvirai kainos neisivaizduoju, nes niekur nemaciau ju pirkti lietuvoje, man juos is prancuzijos draugas parveze, siulyk protingai, neapgauk tik :smt017
pazystamas turi Alpine subioka,500rms tai groja lb graziai ir svariai. kiek uz mtx`us nori? O:)
Citata:
slava link=topic=7249.msg74377#msg74377 date=1203700299 rašė čia:
pazystamas turi Alpine subioka,500rms tai groja lb graziai ir svariai. kiek uz mtx`us nori? O:)
MTX'ai čia slėginis daiktas, kaip ir Kicker'iai O:)
tai man ir reikia slegio o ne dauzymo O:), apskritai mane labiau domina, kaip geriau padaryti su sia sistema,jei noresiu juos parduoti, klausimas atsidurs perku parduodu skyrelyje
Citata:
vytas_bew link=topic=7249.msg74409#msg74409 date=1203773313 rašė čia:
tai man ir reikia slėgio o ne dauzymo O:), apskritai mane labiau domina, kaip geriau padaryti su sia sistema,jei noresiu juos parduoti, klausimas atsidurs perku parduodu skyrelyje
Tada kreipkis pas instalerius ir tiegu jie daro tau Bandpass (dėžės apiforminimas), ir tada problema bus išspresta. O:)
aciu visiem uz mintis ir kuklu balsavima O:)
manau,kad esamas zemadaznius parduosiu, pasiliksiu galbut tik alpine kuklu stiprintuva ir ieskosiu zemadaznio prie jo