Gal kas žino kur fazikų galima ieškoti?
Reikalingas 8x30 fazikas, kurio man nelabai sekasi rasti elektronikos parduotuvių kataloguose, tai galbūt kas nors esate pirkęs tokį ar panašų (25-35 cm ilgio, 8 cm skersmuo) faziką ir galit pasidalinti informacija :smt100 Iš anksto dėkui. Miestas - Vilnius.
Ats: Gal kas žino kur fazikų galima ieškoti?
Galėčiau pasiūlyti 10cm skersmens.DLS lankstomus.Jei skersmuo didėja, tai norint suderinti ant to pačio dažnio fazikas šiek tiek turi būti igesnis.didesnis fazikas yra efektyvesnis.
Citata:
Artūras S link=topic=7616.msg78352#msg78352 date=1209060223 rašė čia:
Galėčiau pasiūlyti 10cm skersmens.DLS lankstomus.Jei skersmuo didėja, tai norint suderinti ant to pačio dažnio fazikas šiek tiek turi būti igesnis.didesnis fazikas yra efektyvesnis.
na tarkim tai koks būtų atitikmuo mano norimo faziko, jei skersmuo 10 cm, ir aišku kokia kaina nes tai truputį svarbu O:) be to užlenktas gali ir netilpti į mano mini dėžutę (35 litrai tik :oops: )
na igorioko pasiūlytas variantas beveik tinkamas, žinoma geriau 30 cm būtų :?
Kaina vieno būtų 80lt.jie kainuoja 120lt.
jo.. čia jau 4tadalis subo kainos, gal truputi per daug dabar, na bet jei kartais man neišeitų surasti, susisieksiu
Gera porta net ir brangiai siais laikais sudetinga nusipirkti. Dazniausiai tenka gamintis paciam. Kiek pamenu Arturas M kazkur uzsakineja kad pagamintu. Idomu butu suzinoti per kiek laiko ir kokia mazdaug kaina.
prie to pačio norėčiau sužinoti ar turėtų įtakos porto sulenkimas norint sumažinti dėžės gylį (tarkim panaudojant L tipo portą) :smt100
ash tai kai man reikejo dvieju portu 10cm skersmuo, 45 ar tai 50 ilgis tai chimicinau is pirkto el prekiu aprduotuvese 10cm ilgio :)
tada is senuku oro ventiliacijos plastikinis vamzdis, ir stiklo pluostho isiurbimo ispletima dariausi :)
taigi jai turi laiko chimicink :)
Citata:
UnderT link=topic=7616.msg78377#msg78377 date=1209075940 rašė čia:
prie to pačio norėčiau sužinoti ar turėtų įtakos porto sulenkimas norint sumažinti dėžės gylį (tarkim panaudojant L tipo portą) :smt100
portas gali buti ir ne vidui dezes ;) tik reikia tada su turiu neapsirikti
na aš bėdą išsprendžiau truputi sumažindamas porto skersmenį, nors tai ir gali turėti įtakos grojimui ...