-
Galinės kolonėlės Becker'iui
Sveiki O:)
Esu čia naujokė, ir kaip parašyta "arbatinukė"... :-D
Taigis, labai reikia jūsų patarimų...Turiu Becker'į Cascade 7944, ir norėčiau pasikeisti galines kolonėles, nes gamyklinės "sunkiai virškina" skleidžiamą garsą iš šito "patefono"... :roll: tai vat, kokios geriausiai tiktų Becker'iui?...kol kas domina visi įmanomi geriausi variantai, o paskui jau bandysiu atsirinkinėti.. O:) reikia kad gerai grotų, be traškėjimų ir pan...Automobilis audi A8...Ačiū už patarimus... :smt083
-
Ats: Galinės kolonėlės Becker'iui
o kaip su priekiu reikalai? nenori pirmiau kazko prieki grojancio o tada jei vis dar noresi ziuret kazka i gala jau
-
visos kolonėles pas ją groja per gamyklinius stiprintuvus
-
Citata:
Ernestas link=topic=8145.msg84401#msg84401 date=1216639304 rašė čia:
visos kolonėles pas ją groja per gamyklinius stiprintuvus
Ooo, laba diena.... :smt023 O:) ir čia randamės... :supz:
Peri, priekis pas mane groja viskas normaliai, man reikia galą susitvarkyti, nes ten žiauru... :smt022
Gavau pasiūlymų Eton arba Focal kolonėles...kaip?...ir kuris būtent modelis, nes jų ten be galo daug, neįsivaizduoju kurias... :oops:
-
na tada as deciau i gala arba placiajuoscius arba tik priesbosius, na dar tiktu koki komponentai su prisuktais aukstais. gale sedint kartais gali ausys isvarvet kai ciksi palei ausis
-
pirmiausiai reik išsiaiškint ar galinės kolonėlės su integruotais stiprintuvais, ar stiprintuvas atskirai stovi.............
-
Citata:
Ernestas link=topic=8145.msg84407#msg84407 date=1216640219 rašė čia:
pirmiausiai reik išsiaiškint ar galinės kolonėlės su integruotais stiprintuvais, ar stiprintuvas atskirai stovi.............
Prie CD changer'io stiprintuvas stovi, galinės kolonėlės be jokių stiprintuvų, jau krapščiau jas lauk... :oops:
-
O kiek pinigeliu kisene drasko?
-
Citata:
zavas link=topic=8145.msg84424#msg84424 date=1216652353 rašė čia:
Nu ką aš žinau, :oops: daug labai nekišiu, na kokių 600-700lt...
-
nufotkink savo senas gamyklines...............
-
Citata:
patrakusi link=topic=8145.msg84426#msg84426 date=1216653125 rašė čia:
Citata:
Kam daug kam ne... :twisted: dar pagalvok ar tikrai verta tokius pinigus kisti vien i garsiaklbius O:) gal geriau dar ka nors nuveikti truputi prisidejus... Na sakykim koki stiprintuva nusipirkti, garsiau bildes, smagiau vaziuoti bus O:)
-
beje kokio dydzio i gala eina ?
-
OT ar tik ne pirmoji "ji" mūsų forumiuke ? :-D :smt017
-
Citata:
zavas link=topic=8145.msg84428#msg84428 date=1216655424 rašė čia:
Citata:
patrakusi link=topic=8145.msg84426#msg84426 date=1216653125 rašė čia:
Citata:
Kam daug kam ne... :twisted: dar pagalvok ar tikrai verta tokius pinigus kisti vien i garsiaklbius O:) gal geriau dar ka nors nuveikti truputį prisidejus... Na sakykim koki stiprintuva nusipirkti, garsiau bildes, smagiau vaziuoti bus O:)
Praleidau zodi IKI.... :twisted: O:) Na tiesiog paziurejau koloneliu kainas mazdaug, butent tas kurias rekomendavo, tai ir pasakiau mazdaug kaina...Labai dziugu bus jei atsieis per pus pigiau... :smt023 Bet man reikia geru normaliu koloneliu..Ir man reikia kad svariai graziai grotu o ne bildetu... :supz: :wink:
Ernestai, pabandysiu ryt nufotkinti...
Ir ismatavimus ryt idesiu... :wink:
-
Labai malonu kad i toki vyriska kampa uzsuko panele su noru daryti pati :supz:
-
Citata:
zavas link=topic=8145.msg84452#msg84452 date=1216669138 rašė čia:
Labai malonu kad i toki vyriska kampa uzsuko panele su noru daryti pati :supz:
oi flirtuotojai Jūs čia visi O:) o gal
filtruotojai
-
Kaip galima neflirtuoti??? Pirma panele forume. Sampana laikas sauti ar ka... Siaip kazkaip labai stebiuosi kad dar niekas nepasisiule kokiu nuolaideliu suveikti ar siaip pagalbos :twisted:
-
-
Nieks man nieko nesiūlė...dar...kol kas.... :-D Malonu kad pirmoji... :oops: :roll: bet gal ir ne paskutinė...
Na norėčiau kvailą klausimą užduoti, kaip tas kolonkes matuoti?... :oops: :oops: :oops: Aš kaip supratau taip pamatavau, skersmuo 19cm...tinka taip ar ne?... :oops: smarkiai nesijuokit... :-D beje, Bose kolonėlės...
-
tai jau dėk du subus 20cm........
-
-
O galit paaiškint, ką reiškia tos "juostos", na pvz kaip čia rašo 2 juostų... http://www.audioprojektai.lt/?id=2201 Ir dar čia už šitą kaina eina viena kolonkė ar dvi?... :oops:
-
Citata:
Ernestas link=topic=8145.msg84482#msg84482 date=1216725296 rašė čia:
Bet jei jis 20cm, tai dar truputį prapjauti reiks, ane?...O kaip paskui įdėti originalias (kai pardavinėsiu mašiną), jos kaip ir turėtų įkristi...nors....
-
Juostos tai yra kiek garsiakalbiu atkuriu pilna garso dazniu juosta tipo no 20 Hz iki 20 kHz, gali buti triju juostu, keturiu, "geriausiu" gamintoju ir daugiau. kaina nurodoma dazniausiai viso koplekto, tai kas matoma atidarius nuoroda.
-
Citata:
muzotonas link=topic=8145.msg84485#msg84485 date=1216726259 rašė čia:
Juostos tai yra kiek garsiakalbiu atkuriu pilna garso dažnių juosta tipo no 20 Hz iki 20 kHz, gali buti triju juostų, keturiu, "geriausiu" gamintoju ir daugiau. kaina nurodoma dažniausiai viso koplekto, tai kas matoma atidarius nuoroda.
Didelis dėkui už paaiškinimą... :wink: Ale va gi radau, kad aštunkėse kur stovi Bose sistema, tai eina gale 16,5cm garsiakalbiai...reiks gryžus namo išsiardyti vieną, nufotkinti ir išsimatuoti normaliai...Ba čia vėjus kaip prirašysiu tuoj... :-D
-
O gal norėtum atvažiuot, viską tau pamatuotume :oops: O:) o šiaip tai Ernesto pasiūlymas su bosiukais vienas rimčiausių ir gerokai pigesnis, už likusius pinigus galėtum priekiu pasirūpinti...
-
Citata:
Vaidusis link=topic=8145.msg84493#msg84493 date=1216733039 rašė čia:
O gal norėtum atvažiuot, viską tau pamatuotume :oops: O:) o šiaip tai Ernesto pasiūlymas su bosiukais vienas rimčiausių ir gerokai pigesnis, už likusius pinigus galėtum priekiu pasirūpinti...
:-D išgąsdinsiu jumis :-D bet jei pas mane ištikrųjų eina 16,5cm, tai jau kaip ir netiks tas pasiūlymas?...Nors labai vilioja... :oops:
-
na ir kas turetu mus gasdinti? :twisted:
-
visuomet padidinti skyles įmanoma ir už tokią kainą paimtus bosiukus parduodant mašiną gali palikti
-
Citata:
zavas link=topic=8145.msg84500#msg84500 date=1216734471 rašė čia:
na ir kas turėtų mus gasdinti? :twisted:
Aš pabaisa... :twisted: juokauju.. :-D :-D :-D (noooors...) :-D