BMW kegždė kupas, ką pasiulysit?
Lėšos - 1000-1200lt. Turiu stiprintuvą Magnat Classic 360. Norečiau komponentų priekyje i žemų dažnių gale.Kiek esu girdėjes, tai geriausia scena, kai priekyje komponentai, o gale žemo dažnio garsiakalbis.Ar užtektu į standartines vietas po kojom dėt naujus garsiakalbius, ar reikia naujų podiumų duryse? Į bagažinę norečiau dėt garsiakalbį su dėžę. Garso noriu sau, o ne aplinkiniams. Muzika absoliučiai visokia išskyrus hard rock.
Ats: BMW kegždė kupas, ką pasiulysit?
gerai girdejai :smt023
o del subo tai tikriausia reiks biski pavargt..nes skardos yra(izoliuojancios bagazine nuo salono) teks papjaustyt daug..o jej darysi band pass tipo deze tai tik fazik(ui-am) reiks skyliu.
tavo pinigelius paaukociau alpinom swr (type-r) subas ir komponentai...
BET...Nezinau kas per stiprintuvas pastave.todelkad reiks gan galingo stiprintuvo subui isjudint o dar plius komponentai :smt017
istikro biudzetas gan mazokas...todelkad paskaiciuok..kiek kainuos dezute pasidaryt,dedei uzmoket kad skyliu bagaznike pridarytu,instalecija(laidai)..taip viskas ir susideda :smt022
geriasias pasiulymas tau butu..PASIDARYK GERAI GROJANTI PRIEKI :smt0 paruosk duris,ir grusk gerus komponentus :smt023
ps:jauciu tuoj mane uzkritikuos kasnors :twisted:
Kuria butent skardą turi omeny? Palangėje? Laidų instaliaciją pats sugebu atlikt, tam tik atsuktuvų reik. O vat podiumai ne mano rankoms. stipriakas 4 po 90, praeitam gyvenime jis maitino porą komponentų bei dvi elipses. Subui manau netiks. Gal apsimokėtu pirkti aktyvujį subą (su stiprekų viduj)? Ar brangus tokie?
Tavo atvėju montuočiau dvigubus midbosus į duris ir aukštadažnius į stoikes. Taip tik biudžeto užtektų garsiakalbiams ir podiumams.
O neatsižvelgiant i kainą, koks butų ,subalansuotas variantas?
Priekis- komponentai, podiumai, durų paruošimas
Galas- subas, dėžė, bagažinės virpesių šalinimas
ir du stiprintuvai.
su stipreku nieko nesigaus..reiks dar vieno subui..
zodziu...taupyk pinigus arba darykis tik prieki.teisingai pasidares prieki ziurek ir subo nebereiks :smt023