Re: Sistemėlė metalurgams
Citata:
"Šarūnas" rašė čia:
Sistemos mažmeninė kaina - apie 10000lt, plius minus 2000lt.
Čia rimtas komercinis sprendimas, abejoju ar kas juo su tavim ar kuo kitu pasidalintų. Kompenentus gali imti kokio nori gamintojo, rezultatą gausi tokį kokio reikia, tik atitinkamai spręsti gausi. Šis muzikos stilius yra vienas lengviausių, nes niekas nekalba apie niuansus. Svarbu - gražiai valintų. Paimu Boshman ir padarau tokią mašiną, viskas priklauso už ką klientas moka pinigus. Jeigu moka už prekę, parduodi prekę. Jei kalbam apie aukštesnį lygį, parduodi savo sprendimą ;)
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Čia rimtas komercinis sprendimas, abejoju ar kas juo su tavim ar kuo kitu pasidalintų.
Na, manau, kad kas nors pažiūrės į mano rašliavą iš kitos pusės, nesukapitalizuos kapitaliai ir kažkas panašaus į diskusiją gausis:)
Galim sumažint sumą, jei kam tai būtų kliuvinys dėstyti savo mintis :)
Citata:
"Šarūnas" rašė čia:
Galim sumažint sumą, jei kam tai būtų kliuvinys dėstyti savo mintis :)
Kuo daugiau mažinsi, tuo rinkai tas įdomiau ;)
Šiaip dzin kokius garsiakalbius naudoti, tokios sistemos padarymo kaštai yra maždaug 4000 Lt. Taip kad lieka 6000 Lt komponentam ir medžiagom. Čia Hi-Jiendo neišlauši, bet valint gali gražiai. Tik pamiršk apie galines kolonėles, jau praėjo tas etapas, yra priemonių padaryti gerą priekį ir gerą subą. Toliau lieka tik pusėtini stiprintuvai ir pusėtina galva. Galas tik kelia kainą, o naudos jokios, apart savęs apgavimo. Čia esant protingam žmogui, kuris perka sprendimą ir kokybę.
Tam kas perka prekes imi kokius EM-Phazer komponentus (kurie gali daug stuksenti ir ciksėti), stiprintuvus, laidus, kondiką, subą tokius, nuo kurio daugiausiai lieka ir bile kaip, bet gražiai iš viršaus sudedi. Valins gerai, lauke girdėsis, atrodys gražiai ir visi bus patenkinti :shock:
Čia gal ir ciniškai surašiau, tačiau situacija yra būtent tokia.....
O jei tas metalurgas dar ir "girdi"..?
Citata:
"Šarūnas" rašė čia:
O jei tas metalurgas dar ir "girdi"..?
Tada jam siūlai sprendimą + kokybė už sutartą sumą.
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Galas tik kelia kainą, o naudos jokios, apart savęs apgavimo
Cia Arturai , mano manimu , tu labai klysti . Gale 13 priesbosis yra butinas , tam kad padetu islauzti is sistemos vientisuma .
Citata:
"Audrius" rašė čia:
Artūrai , mano manimu , tu labai klysti . Gale 13 priešbosis yra butinas , tam kad padetu islauzti is sistemos vientisuma .
Valio. Jeigu tau būtinas, audio verslas nuo to tik išloš, Kam dar būtinas ? :-D
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Valio. Jeigu tau būtinas, audio verslas nuo to tik išloš, Kam dar būtinas ? :-D
JAu sakiau , kad ir man butinas. Ir ash randu daugiau priezashciu ir + nei sistemos vientisumas.
O ka apie metalurgine ir rockine sistema diskusija tuo ir baigesi?
Ar jau viskas ishdiskutuota, kad priejom prie galines akustikos ir temos kur tiesos tikrai vel nerasim.
Geriau rashykit nuomones o ne paneigimus i priesh tai buvusi posta :twisted:
Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
JAu sakiau , kad ir man butinas. Ir ash randu daugiau priezashciu ir + nei sistemos vientisumas.
As savo nuomone del galines akustikos jau pakeciau , kai paklausiau viena sistemele , kurioje nebuvo net boso , bet zemo buvo pakankamai (vienoje vietoje net apsigavau ). Manau kad ir tavoji pasokeistu .
Citata:
"Audrius" rašė čia:
Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
As savo nuomone del galines akustikos jau pakeciau , kai paklausiau viena sistemele , kurioje nebuvo net boso , bet žemo buvo pakankamai (vienoje vietoje net apsigavau ). Manau kad ir tavoji pasokeistu .
Nieko nesupratau tad geriau parashyk kaip ishsipagiriosi :-D
Ar cia jau praejai arturo hipnozes seansa? :shock:
Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
O ka apie metalurgine ir rockine sistema diskusija tuo ir baigesi?
Ar jau viskas ishdiskutuota, kad priejom prie galines akustikos ir temos kur tiesos tikrai vel nerasim.
Geriau rashykit nuomones o ne paneigimus i priešh tai buvusi posta :twisted:
Tai va ,kažkada gavau dovanų CD metalo, nei grupės ant cd neparašyta ,bet diskas originalas.Muziką (ar galima taip pavadint) apibūdinčiau maždaug taip: būgnais groja ne lėčiau nai šaudo kulkosvaidis,trys gitaros - maždaug kaip grotų ant stygų visu greičiu paleistas elektrinis siaurapjūklis (visos trys),vokalas kaip karštų skystų vinių išgėrus sena ragana šniokštų.... Tai va paklausėm ir garsiai ir tyliai: nu ką aišku visu garsu klausant nori ,nenori jau nieko negirdi aikšti susipjauna....ir norisi juos nupjaut kokius -10dB :-D ,o va kokiu 4/5 garsumu jau geriau (ir Watų užtenka ir jau groja ,o ne frezavimo stakles paleistas klausai :-D ) ,tai va kad pajust "draivą" mano sistema maždaug tokiu garsumu ir reik klausyt metalą.... O kaip kitaip ,negi Ac/Dc klausysi tyliai. Nesamonė. Va Scorpions balades galima ir tyliau ....
Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
Citata:
"Audrius" rašė čia:
Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
As savo nuomone del galines akustikos jau pakeciau , kai paklausiau viena sistemele , kurioje nebuvo net boso , bet žemo buvo pakankamai (vienoje vietoje net apsigavau ). Manau kad ir tavoji pasokeistu .
Nieko nesupratau tad geriau parashyk kaip ishsipagiriosi :-D
Ar cia jau praejai arturo hipnozes seansa? :shock:
nu ka galiu pasakyt viskas buvo sudeta i prieki (16, 13 ir sudvejinta piselka), nebuvo boso , bet grojo laaabai graziai ir nei zemo ,nei i gala nieko ten nereikejo .