Gal kas kokiu pasiulymu ar nuorodu su nuotraukomis kaip pasidaryti kisenes kolonkem ? as kalbu butent apie si audi modeli 95-01 , ir ar verta jas daryt atskiras ar geriau stengtis izoliuot duris ir montuot komponentus i jas? dekui uz atsakymus!
Printable View
Gal kas kokiu pasiulymu ar nuorodu su nuotraukomis kaip pasidaryti kisenes kolonkem ? as kalbu butent apie si audi modeli 95-01 , ir ar verta jas daryt atskiras ar geriau stengtis izoliuot duris ir montuot komponentus i jas? dekui uz atsakymus!
a4'os apgailetinos durys...
tryliktukai ten stovi,jei noresi muzikos teks podiumus darytis
kad apgailetinos durys tai nelabai sutinku, čia tik pamastyt ir rankoves pasiraitot reikia, nes vienintele išeitis į jas įstatyt garsiukus, gamintis podiumus. Pas mane pvz. į tokias duris sudėti dvigubinti 16-ukai.
kloji izoliaciją tiek ant skardos tiek ant "abšivkės" ir montuoji podiumus ;)
mano nuomone su standartinėmis vietomis nelabai apsimoka prasidėt...
įdėk foto kaip atrodo :cheers:
man irgi butu idomu nes ir as kazka galvoju su durelem daryti? nu as kiek ziurejau yra vietos bet cia butu prie dureliu galo (nuo originaliu i kita puse)
o tai į kurią vieta tavo manymu sklis garsas ? jei statysi į durelių galą tai viskas atsimuš į mašinos ir tavo sėdynę, o taip daryt tikrai nereikia. su šitom durim vienintelė išeitis, kaip jau minėjau - podiumai.Citata:
Cipsas link=topic=8770.msg90925#msg90925 date=1223818352 rašė čia:
prisegu savo dabartinių podiumų nuotrauką, bet yra mintis kažką keist, gal but šitas "abšivkes" mesiu lauk, o vietoj jų gaminsiu podiumus vieniems midbasams, o ne dvigubiems. naujas "abšivkes" kaip ir turiu, dabar liko susigalvot kaip viską apformint ir pradėt gamintis...
dekui uz nuotraukele toshi
cia kaip dezute ar groja i duru turi?Citata:
moze link=topic=8770.msg90958#msg90958 date=1223839123 rašė čia:
gal kas dar kokiu varijantu su foto turit?
jo toshi atsakyk i amsono klausima ok?
į tūrį grojaCitata:
omsonass link=topic=8770.msg90959#msg90959 date=1223839504 rašė čia:
Ka manai toshi ? turiu helix 16.5 competition midbosus jeigu jiems padaryt tokia pat lygiai kisene kaip pas tave ,bet atskira . Turiu omeny ne i turi ,bet per visa dureliu apacia a?
gali daryti, bet tada lango nenuleisi, veiks iki puses.Citata:
moze link=topic=8770.msg90973#msg90973 date=1223847418 rašė čia:
o čia jau matuotis reikia, kad langas atsidarinėtų. jei pvz. poreikio kišenėms duryse nėra, tai galima jas išnaudot. toks variantas buvo pas latvį, su S4 b5 kėbule, Kauno varžybose.Citata:
omsonass link=topic=8770.msg90998#msg90998 date=1223883060 rašė čia:
o dėl helixų, reikia žiurėt, kokį tūrį gamintojas rekomenduoja ir bandyt taikytis prie jo.
gali cia truputį paieškoti
http://www.showyoursound.nl/Public/Showcase/default.asp
liuks nuoroda dalyvi!
16-tukai :angel:
man patinka! firmoj daryta?
Taip firmoje www.soundspirit.lt :angel: