Ats: Patarkit del subo...
Imk Jl audio ir nesuk sau galvos :angel: o tj kiek tu stiprintuvuj esi pasiryzes pinigu skirti ?
o kodėl būten du subai? ne geriau vienas geras nei du....
Citata:
Dzirbis link=topic=8800.msg91242#msg91242 date=1224175291 rašė čia:
Pagrinde renkuosi is 2 variantu... :
1. JL Audio 12w1v2-4
2. Hertz ES 300
Kuri varianta patartumete? Dar siulo pioneer kazkoky, bet man jie nelabai kažkaip...
Prie to pacio ieskau stiprintuvo... Pirksiu 2 subus, koky stiprintuva pasiulytumet (4 kanalu ar 2 geriau būtų, jungiant tik subus siuos...) dėkui
Kokia masina? geriau ieskok monobloko...
Masina renault clio...
Kazkaip mano manymu geriau 2 neblogi, nei vienas geras... Nzn bet kai turejau 2 hertz buvau labai patenkintas...
Stiprintuvui apie 600lt
Tai tada imk 3 dar prastesnius nei 2 geresnius ar 1 gera...:)
Imi viena normalu - masina maza - tikrai uzteks. Jei brudo, gali ir 10 vnt. prigrusti - nebus gerai.
Nu koky tada pasiulytumete?
as tai tavim detas imciau viena zemadazny lengviaubus uzmaitint ir seip manau vietos susitaupysi bagazinej :) na bet cia nuo taves priklauso :angel: as manyciau teisingai tau siulo ta JL 12w3v3 tau jo per akis bus :cool: o stiprintuva siulyciau koki deveta ieskotis nes isnauju nlb ka padoraus nupirksi :biggrin:
Gerai tada tarkim 1 subas, o kodel cia visi man vien JL siulo? Negi jie is tikro dbr geriausias variantas kokybes ir kainos santykiu ?
dar gali paziuret i alpine swr suba :)
Jei baiminiesi, kad zemo pritrukti gali - dek ne 12' tuka o 13' tuka JL W3 serijos arba SWR 15' tuka.
Pritaikyk tinkama stipreka, subui gera deze ir galesi vibruot sau i sveikata ...
Citata:
Dzirbis link=topic=8800.msg91312#msg91312 date=1224260769 rašė čia:
Gerai tada tarkim 1 subas, o kodel cia visi man vien JL siulo? Negi jie is tikro dbr geriausias variantas kokybės ir kainos santykiu ?
Tai kad pats parasej renkuosi is dvieju - hertz arba jl, todel visi ir siulo jl'a nes tas hertzas salia jo negulejo..
Kiek teko girdeti, tai tie 15" subai groja ne taip graziai, tik vien, kad galva dauzo ir tiek... Nepatiko..
Na cia jau kaip koks subas ir kokia deze.
Siaip jie maziau muzikalesni - taciau kas cia tave zino, jei 2 subu nori, tai gal vieno bet didesnio pakaks...
arba galima du silpnesnius ir i uzdaras dezutes sudet :)