Stiprintuvas konkreciam variantui
Magas: 77mp
Komponentai: alpine spx 177r
Noriu keturkanalio stiprintuvo siai sistemai su subo perspektyva. Pirmenybe teikiu kokybei o ne garsumui. Islaidaut nenoriu, bet ir nenoriu kad stiprintuvas butu silpniausia vieta kuri gadina sistema. Zodziu noriu atgrojancio savo kaina stiprintuvo ir tinkantcio mano sistemai. Neieskau as idealaus varianto, nes tokio nebuna, uztektu kad kas pasakytu su tokiu ir tokiu groja neblogai. Kainos specialiai neminiu.
Ats: Stiprintuvas konkreciam variantui
Tavo komponentai:
Galingumas: 300W maks. / 75W RMS
Atkuriamas dažnių diapazonas: 35 Hz - 60 kHz
Jautrumas: 87 dB/W/m
O as meginu siulyti savo ismeginta, o tau belieka spresti.* :cheers:
RODEK, R4100N
Išėjimų galia:
RMS 4 oms (THD<0.1%) 4 x 85 W
RMS 2 oms (THD<1%) 4 x 140 W
RMS 4 oms (THD<1%) 2 x 280 W
Signalas/Triukšmas lygis: > 95 dB
Atkuriami dažniai (-3dB): 10 Hz-40 kHz
Išmatavimai: (W x H x D, mm) 384x59x270.
Kaina apie 900lt naujo. Bet tikrai vertas tu pinigu.
Man porolonai - idomu, kodel tavo grotuvas ne RODEK? :biggrin:
Idomu, ka ten tu girdi is savo stiprintuvo per Rodek akustika? Ar tik tiek kad pasake :
"sita imk, gerai groja"...? Neisizeisk - nieko asmenisko.
Citata:
Vilmantas link=topic=9148.msg94506#msg94506 date=1227806403 rašė čia:
Man porolonai - idomu, kodel tavo grotuvas ne RODEK? :biggrin:
Idomu, ka ten tu girdi is savo stiprintuvo per Rodek akustika? Ar tik tiek kad pasake :
"sita imk, gerai groja"...? Neisizeisk - nieko asmenisko.
:biggrin:
nebutm norejas tuo kazko pasakyti, nebutum rases... Cia gal pyksti kad ne per tave pirkau kai siulei? Pasiskaitinek Vilmantuk foruma, tu visur rasai tik apie JL audio, aisku lengva itikti visiem forumo senbuviam, kai dauguma tokius girdeję ir net turi pas save auto. Legva ir zmogu itikinti. kai keli forume pritaria tau, o tu tada i privatu, suderi kainas ir parduodi.
Mano manymu taves cia nebutu, jai nebutu skilteles, "perku parduodu" del manes ja panaikinti galetu. Taip kad nesikabinek prie mano turimos aparaturos, ne tau aiskinti ka man klausyti ko ne.
Ir beje: Neisizeisk - nieko asmenisko.
uz tokia kaina normalus tas stipras, ce tau ne JL bet kaina irgi ne JL. nori konors ikandamo imi kazka is to lygio kaip rodek, turi pinigu imi JL. paprasta. o temos kurejo komponentai nera patys inoringiausi, tai tas rodekas tiktu. atgroja sawo kaina. dar gali bandyt ziuret kazka deweto, uz ta pacia kaina isigysi aukstesnio lygio daikta, bet nenauja.....
Bla bla bla...Suasmeninai kazkodel viska? :biggrin:
Nesikabineju - tiesiog gnybtelejau tau. :biggrin:
Kas del pasiskaitinejimo - tai tau pačiam siulyciau ne tik forume , bet ir kitur pasidometi. Kas liečia JL ir pan. lygio produkta manau pačiam aišku kas ir kaip - su "Rodek" net nelyginau o ir nelyginama. Nesureiksmink.
P.S. lazinames is alucio dezutes - kas pas mane masinoje... :cheers:
nu tik neperkelkit is audiofanu i cia JL isaukstinimo o visu kitu numetimo i siukslyna :angel: jei net tureciau tu pinigu man principai neleistu JL pirkti net jei laaaabai patiktu paklausius :biggrin:
Va visai neblogas ir sąlyginai nebrangus variantas:
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=8938.0
Citata:
peris link=topic=9148.msg94552#msg94552 date=1227853423 rašė čia:
nu tik neperkelkit is audiofanu i cia JL isaukstinimo o visu kitu numetimo i siukslyna :angel: jei net tureciau tu pinigu man principai neleistu JL pirkti net jei laaaabai patiktu paklausius :biggrin:
lygiai kaip man Alpine :biggrin:
bet kokiu atveju rodek toje sistemoje bus silpniausia grandis
ka manot apie hifonics zeus serijos stiprintuvus, ar deretu mano sistemoje? Jauciu, kad butu problema su aukstais?
Citata:
Mikis link=topic=9148.msg94566#msg94566 date=1227870185 rašė čia:
ka manot apie hifonics zeus serijos stiprintuvus, ar deretu mano sistemoje? Jauciu, kad būtų problema su aukstais?
kodel taip manai? hifonics seno modelio neblogi stiprekai
Citata:
omsonass link=topic=9148.msg94569#msg94569 date=1227871032 rašė čia:
Citata:
Mikis link=topic=9148.msg94566#msg94566 date=1227870185 rašė čia:
ka manot apie hifonics zeus serijos stiprintuvus, ar deretu mano sistemoje? Jauciu, kad būtų problema su aukstais?
kodel taip manai? hifonics seno modelio neblogi stiprekai
as galvojau apie toki:
http://cgi.ebay.com/HIFONICS-ZEUS-ZX...1%7C240%3A1318
arba toki:
http://cgi.ebay.com/NEW-HIFONICS-ZEU...1%7C240%3A1318
Na as naujokas sitoje srityje, bet skaitinejau kad hifonics aukstus duoda astrius, o mano turima sistema ir taip pasizymi aukstais.
Kokius konkreciai seno modelio hifonics turi omeny?
tikrai senesnius nei sitie du
is sios laidos neblogi, pats turiu ir esu patenkintas
http://ampguts.realmofexcursion.com/...on_Of_Olympus/