Ats: Stiprintuvo maitinimas
Minuso kelias tai ne nuo kėbulo į stiprintuvą. Tai akumas->gnybtas-> laidas->kėbulas->"minuso" laidas-> stiprintuvas. Ir total atstumas gaunasi nė velnio ne trumpesnis. Nu ir tt ir td, pasvarstymai apie kėbulo, suvirinimų, sutvirtinimų ir kontaktų tose vietose kokybę... Krc silpnų vietų čia ir taip per akis, nepridėk dar per plono minusinio kabelio. :biggrin:
na aš jo nežadejau dėt plonesnio, tik šeip buvau susidomejęs... Bet apie tą tolimą kelią jo kažkaip nepagalvojau* :whistle: Jaučiu užteks bimbinet, reik eit keist ta laidą, dabartinis labai jau plonas...
P.S. dėkui už konkretų ir aiškų atsakymą..* :ploju:
Dek toki pati koks yra + laidas.
tai jau laidai buvo nupirkti ir šiandien padejau juos jau pagal paskirti, o ne lentynoj dulkėt... beje pasirodo 20kv. ten laidas buvo, kažkaip visad galvojau kad 16kv. turiu :biggrin:
O aš kažuriam forume skaiciau, kad geriausia ir minusą nuo akumo atvest :think: :shifty: jei klystu - tai pataisykit..
Citata:
WooDoo link=topic=9212.msg95248#msg95248 date=1228777495 rašė čia:
O aš kažuriam forume skaičiau, kad geriausia ir minusą nuo akumo atvest :think: :shifty: jei klystu - tai pataisykit..
Tai padeda atsikratyri triuksmu, jei ju nera - neverta, idealu kuo trumpesni minusa.
o jei akumas prie pat stiprintuvo bagažinėj?
Citata:
WooDoo link=topic=9212.msg95252#msg95252 date=1228779064 rašė čia:
o jei akumas prie pat stiprintuvo bagažinėj?
Labai gerai