gal kas zn kur daro podiumus ,siauliuose ar kurnors netoli ?;)
Printable View
gal kas zn kur daro podiumus ,siauliuose ar kurnors netoli ?;)
internete pilna info su nuotraukom kaip darytis,net gi galima rasti konkreciam modeliui. jei rankos isauge is teisingos vietos,gali pats pabandyti pasidaryti.nera sunku,tik pirma kart siek tiek pasinervuosi,bet kas nebando tas ir neismoksta.visiem buna pirmas kartas
Netoli Šiaulių yra Kaunas.Ten ir daro.;)
tai kad nera noro paciam jos darytis ,nera laiko sedeti prie ju tai galvoju geriau kada susirasciau kas juos padaryti ,bet kiek eiskojau,siauliuose nlb kas jos :rolleyes:
868469975 paskambink
nebandei tartis autogedas, š.altas....
alte buwau ,tai sake neapsiema:)
galima sakyti mano pirmas blynas :)
rezultato foto
Darbas padarytas, tačiau rezultatas geras nebus. Aiškiai girdėsis „kairys/dešinys“ kanalai atskirai ir jokio scenos vaizdo prieš akis.
Principai labai paprasti - automobilio sąlygomis garsiakalbiai turi būti kaip galima toliau nuo klausytojo, tikslas kad atstumai iki abiejų garsiakalbių būtų kaip galima vienodesni. Durų kampuose tik labai retoj mašinoj yra pakenčiama vieta, daugumoj atvejų per arti. Pasivartyk forume, manau daug rasi samprotavimų....
dėkingas už informaciją. tęke matyt įvairių variantų,vis būdavo samprotavimų kaip ir kodėl. mano atveju įmanomas vidurių kėlimas apačioj stojkės prie pat panelės(pakankamai vietos). o ar verta juos sukti i žmogų,ar bent maždaug kokį kampą stengtis išlaikyti stojkės atžvilgiu? iš anksto dėkoju už atsakymą
kampą nusistatai pagal grojimą ,o ne pagal įmanomus / neįmanomus sumontavimo variantus ...
galima tokioje sumontavimo situacijoje sceną pagerint panaudojus procą.....
Na va ir aš sumeistravojau šiokius tokius podiumus, dar nespėjau apiformint iki galo. Laukiu kritikos, aišku jau ir pats supratau ką blogai dariau:sorry: Gale į aukštadažnius nežiūrėkit, jie buvo. Galas atjungtas:p
wa cia mano :)
Stojkės bus tokios:D
sio savaitgalio darbai
neblogai :)
prie to pacio :
Ką manot? galima sakyt mano pirmas didesnis darbas:)