Sveiki,
turiu siokia tokia aparatura sumontuota i BMW kregzde kupe. Idomumo delei, noreciau isgirsti daugiau nuomoniu :) Esu vilniuje. Kur ir kada galeciau atvaziuot?
Mindaugas
868651733
Printable View
Sveiki,
turiu siokia tokia aparatura sumontuota i BMW kregzde kupe. Idomumo delei, noreciau isgirsti daugiau nuomoniu :) Esu vilniuje. Kur ir kada galeciau atvaziuot?
Mindaugas
868651733
beje, "siokia tokia" reiskia: MRD-M500 (subui) ir MRV-F340 (kolonelem), prieky komponentai SPX-137A ir Ivolga CS-2.5MID, gale SPR-174A, ir subas SWR-1241D. Galva CDA-9813R. 1F kondesatorius. A, visa gelezis isskyrus zinoma ivolgos vidurius - Alpine.
ismesk zodi "tokiA" :) visai nieko. viska norm. instaliavus butu visai grazu, zinoma jei viskas dar nera ciki. As taip manau.
Kadangi esu beveik naujokas sioj srity, tai ir noriu isgirsti nuomones "ciki" ar "neciki" ir jei truksta - ko truksta, bo manau yra pagrindas judet toliau :twisted:
Jeigu galetum ir noretum savaitgalį tai skambtelk.
Mirka.
Galiu pasakyti del mrv-f 340 turejau pas save as ji ir man jis nepatiko kazkas su jo filtrais yra ne taip kaip turetu buti siulyciau pasikeisti i mrv-f 540 , o siaip visa kita ok :wink: Kokia subo deze?
Deze - spausta... :roll:
muzotonui: - sounds good, tik kur skambtelt? :wink:
Siulyciau akustini juostini filtra ir ivesti porta i galine palange.Citata:
"NetRat" rašė čia:
Nebent nepatnka sio tipo dezes tai pasilik su spausta tada :wink:
Atsiprašau, kad nr neparašiau.
868525783