kas butu geriau dėtis į mašinėle passat B5 ar originalų magą gama/beta V plius CD keitiklį ar kokia alpine magiuką už kokia 200-300lt?
mintis todėl yra kad kai originalus magas bus tada ramiai sau miegi naktį autio palikęs kad ir slabitkės vidurį.
Printable View
kas butu geriau dėtis į mašinėle passat B5 ar originalų magą gama/beta V plius CD keitiklį ar kokia alpine magiuką už kokia 200-300lt?
mintis todėl yra kad kai originalus magas bus tada ramiai sau miegi naktį autio palikęs kad ir slabitkės vidurį.
na už 300lt manau rasi kažką tikrai geresnio už "stockini" magelį.. o dėl vagimo šiais laikais vagia viską.. o jai tavo poreikiai nėra dideli ir tave tenkina esamas magelis tai pasilik :) nėra jie tragiški... pas motina 2000metų vw polo stovi gamyklinis ir ištiesų jis 100kart geriau groja už pas mane esančiame golfe seną philipsą :ku)
už 300lt galima paimt pakankamai padorų magą, aišku naudotą, tik reikia paieškot, jis gros tikrai geriau nei originalus, o dėl vagimo tai jau sakė, jog vagia ir originalius kasetinius.
Iš komentavusiu bent žino kaip jis groja? Aš puse metu pravažinėjau groja puikiai jis,butent šitas kaip nuotraukoja,su tokiu radijatorium. pas šita tik modeli toks,radijatorius.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/fil...61518_2024.jpg
Ps Imk ir nesuk galvos.Turi 2 poras linijiniu išėjimu,tad nebeda bus su stiprintuvu.
Nu tai manau musu garso supratimas skirtingas:D Yra kas klausė ir nustebo.
už tokią kainą pasižiūrėk iš beckerių kažka,jie pakankamai gražiai isilieja i mašinos salona,be to pas juos paprasta pasidaryt stalčių,nešiotis namo, o ir gros geriau nei orginalus. nelabai seniai mačiau ir nakamichi cd45 pardavinėjo už 300 lt,tai kaip ir geriausias variantas už tokią kaina garso prasme. čia aišku kiekvieno skonio reikalas...bet tik nesirk ta ''alpinų liga'' :)
Pasakojat nesąmones.jai pas ji org garsiukai,tai kam jam traukinėt ir sukt galva? O šitas kur rašiau yra sony gaminys,detale japan,kondai elna ir t.t jis naujas su pvm kainuoja virs 2000 lt.Aš tikrai isidečiau originalų grotuvą ir nesukčiau galvos.Kaip kad pusmeti tai ir dariau,palieki ir dzin
Vienam kartui išeitu:D
tai aš dbr irgi nusipirkau neperseniausiai ta mageli betaV bet cd keitiklis kurį turiu netinka jam tai nervas jama jauciu protokolai skirtingi...
jo pas mane originalūs garsiukai bet keleivio jau plerpti pradėjo tai keisiu į komponentus pavasarį kai atšils orai
tik kodėl tas klausimas iškilo nes pas beta tai linijinis tik vienas (tiek šakotuvai linijinių čia spėju bloga mintis) o aš noriu jungti 4ių išėjimų stipreką komponentam ir bosui stiprą ir bosą jau turiu, tai lieka arba ta beta magą parduot ir pirkt kitą arba tada ieškotis CD keitiklio.
Šakotuvai nėra jau labai blogai, jei nėra iš ko rinktis.
Aš asmeniškai pats susilituoju iš normalaus laido ir niekas nenukenčia.
Šakotuva ir su lituokliu:D
jauciu pasirodysiu kvailas šitoje srity bet tam ir klausiame kad supastume, tai kaip man pasidaryti pačiam tą šakotuvą nes lineikas lituosiu pats tai ten viskas aisku eina signalas viduriu ir šarvas nuo triukšmų o tai kaip tada tą sakotuvą daryti? pjauti ta gysla kur viduje eina skersai ir prilituoti dvi tulpes??? ar čia kur kita paslaptis yra?
nu tai kas sudaro atšakotuvą ... dažniausiai vienas lizdas ir dvi tulpės ,tai tulpėse prilituosi laidus - vidurines gyslas prie vidurio ,šarvą prie išorinio išvado ,tai kitus laidų galus prilituosi prie lizdo dvi tulpių vidurines gyslas ,prie lizdo vidurio ir du šarvus prie lizdo išorinio išvado ...
gerai supratai ,bet šarvus dažniauisi irgi reikia sulituot - sujungt į krūvą
bet tai idomiai čia taip gaunasi tie šakotuvai tada kaip zinoti kad signalas pasidalins būtent 50ant50 o nenueis pvz viena atšaka daugiau o kita mažiau... :confused2:
jei gerai sulituosi tai siglalas eis pagal fiziką ... pasidalins lygiai
tai reiškiasi reikia tą vieną laidą lygiai lygiai perpjauti per puse, nes fizika ne ta sritis kurioje kietas buvau mokyklėlėj...
bereikia nieko pjaut . žiūrėk savo piešinį : ateina trys laidų galai ... sudedi visas tris vidurines gyslas į krūvą ir sulituoji ,po to izoliuoji ir sudedi visų trijų laidų šarvus į krūvą ir sulituoji ir po to izoliuoji ar termo kembriku aptrauki ir viskas