Na subo nebus...bent jau artimiausus puse ir daugiau manau metu...taigi uztes man ir komponentu...Citata:
"Rycka" rašė čia:
Nereikia man to zemo daug... ;)
Printable View
Na subo nebus...bent jau artimiausus puse ir daugiau manau metu...taigi uztes man ir komponentu...Citata:
"Rycka" rašė čia:
Nereikia man to zemo daug... ;)
Taip sureguliavus žemą kad jis girdetūsi subo slėgis mašinoje(lyginant su kambariu žymiai mažesnis tūris o garsiakalbiai tokie patys) užmaskuoja kitus dažnius ,todėl jie pradeda blogiau girdėtis ir nukencia bendra kokybė.jei sureguliuoji jį normaliai tai sub boso registre važiuojant boso praktiškai nėra.Todėl ir skaito kad automobilyje dėl įvairių priežasčių realiai girdisi nuo 40Hz(maždaug).
1 lt. ;-)Citata:
"Svajūnčikas" rašė čia:
nes tai neramano pagr uzsiemimas ;-)
nemandagu klausti kiek zmogus uzdirba
Tai gal kartais pas mus už 1lt padirbėtum :wink: ?
Sorry :oops:Citata:
"Rycka" rašė čia:
Vyrai...nesipykit...
prasau patarimo ir nuomones apie tuos mano issirinktus daiktus...ar atgros savo pinigus?
Jei zmogus pasako kad uz 200lt. galima istatyti, tai isbandysiu savo kailiu...jei netiks kokybe, galesiu pasakyti visiems viesai kad tikrai S....
O jei tiks tai bus ok.
Neviskas brangu - yra kokybiska ;)
Turiu pazystamu kurie irgi daro rimtas masinas, bet siuo metu labai uzsieme darbais, todel ieskau kur kitur neperbrangiausiai galinciu man sumontuoti visa tai.
Aciu visiems uz tikrus patarimus ir nuomones :)
Tema baigta :!:
. (taškas jei ką,kas nesuprato)
Baigtas temas reikia užrakinėti, tam moderatoriaus pulte yra atitinkama opcija. Prieš tai sveika peržiūrėti gal verta ką nors pratrinti ;)Citata:
"Artūras S" rašė čia:
Nedek sito subo isdek kappa 100.3 ir liksi patenbkintas tikrai o komponentai neblogi su midbasu vsio gerai bet piscialka nelabai aukstai kabina. Jei daugiau 14 - 15 kHz negirdi tai ok bet jei dar girdi tai nedek.Citata:
Gyvenimas negailestingas... :)
Siandien nusprendziau kad greiciausiai bus subas Infinity Ref 7520A + Infinity komponentai Ref 6000CS, taigi manau instaliacijos kaina kils, nes reikės laidus pratampyti papildomai :)
Mirka.
Ir dar kodėl jus neklausote senu vilku patarimu, kad nesitareta su meistru kuris jums des, priperkat tipo kaska ismanydami o paskui krusat smegenys, kodel negroja kodel nekalbasina. Kiekvienas vyrėjas turi savo priėjima.Citata:
Gyvenimas negailestingas... :)
Siandien nusprendziau kad greiciausiai bus subas Infinity Ref 7520A + Infinity komponentai Ref 6000CS, taigi manau instaliacijos kaina kils, nes reikės laidus pratampyti papildomai :)
Tai, kad nulenkit galvas ir paklausykyte ka sake DĖDĖ ARTŪRAS M.
Mirka.