tai kad tos daugiakanalės filmam buvo skirtos iš esmės, o ne muzikai klausyt :)
Printable View
tai kad tos daugiakanalės filmam buvo skirtos iš esmės, o ne muzikai klausyt :)
Atsiprašau, gal ne taip supratau. Bet geroje stereo sistemoje, kai klausoma stereo įrašo tikrai galima pajusti trimate erdvę (aukšis plotis gylis).
P.S. Ko gero mes skirtingai suprantam žodį "ERDVĖ".
5.1 ar 7.1 yra namų kino kolonėlės
specialiai paryškinau, kelis kartus perskaityk raudona tekstą ir gal ką suprasi tada
jos skirtos filmams įgarsinti, efektams. Matau, kad dauguma naujokų net nesuvokia kas yra gera scena, joje jaučiami visi instrumentai, visi jie turi savo pozicijas erdvėje. Garsas visas formuojasi virs panelės, bosas jaučiamas ne iš ten kur groja, bet taip pat susiformavęs priekyje.
Pilnaverčiam bendravimui pagilinti bei sustyguoti sąvokas - informacija palengvinanti orientaciją:
http://www.spauda.lt/science/math/space-forms.htm
Į sveikatą. :D
apie ka diskusija dabar pakrypo ar apie galines auto kolonkes ar apie namu kina? :D
neturiu net ką pridurti po tokio komentaro...
koks po galais skirtumas, niekam neįdomu ką girdi pisilupę snukaii (ypač mažai įdomu jiems patiems) o tuo tarpu vairuotojui (dažnu atveju vieninteliam blaivam, dažu atveju mašinos sąvininkui, tik jam vienam ir rūpi kas groja :)
galų gale daroma dėl savęs, ne dėl kitų. o jeigu darai dėl kitų tai prisikiši į bagažinyką kiaušų, atidarai bagsažinę daugiabučio kieme ir organizuoji koncertą
jeigu tu visą laiką vežioji tik prisilupusius tai sau ir darykis aparatūra... dar galėtum ir sėdynes išsiimti, kam jos reikalingos, gi prilupusiems jokio skirtumo kur sėdi, patogiai ar ant žemės.
Šeip nesuprantu jūsų tokio požiūrio... Tai kam povelniais yra gaminamos mašinos, kad keleiviai kuo komfortiškiau jaustūsi ? keturių zonų klimato kontrolės, porankiai, elektriniai langai, daiktadežės ir panašiai, gi tik vairuotojui viskas turi būt skirta...
P.S. daugiabučio kieme koncertui man užtenka ir koncertinės kolonėles bagažinėje ;)
antonnai,
pirmiausia dar nelabai ką spėjai tame reikale suprasti, bet tiesiog dugnas dega jau kažkam kažką įrodyti. atsipūsk. aš tau labai vaizdžiai pabandysiu papasakot kur tu čia papuolei. Jei kalbėtume apie mašinas, tu papuolei maždaug į tikrų sportinių mašinų klubą. Na, kur virinami rėmai, dedamos dantis barškinančios pakabos, tiesaus srauto riamojantys išmetimai, metamos nafik visos nereikalingos izoliacijos bei sėdynės. O tu ateini ir pradedi visiems aiškinti- ėėė, chebra - ką jūs nusišnekat - o kaip keleivių komfortas??? Kaip uošvė gale sėdėdama jausis???? :D
sarkazmo nereikia, puikiai visi suprantame apie kokį "sportą" kalba eina. be to nei aš meistras nei ką (greičiau pagelbėjau keletui žmonių išpildyti norus), o ir vėtra jau seniai pencijoje.
kas liečia palangę, tai jeigu žmogus pasako "noriu DAUG garso o visa kita px" tai koks po galais skirtumas. bet kai tamsta pradedate skleisti erezijas apie muzikalumą tai atsiprašau :)
Na dar aš pateršiu savo pradėtą temą.
Ar tinkamas daigtas Alpine MRV-F540 maitinti komponentams? Jis turi bent kiek "žemiškos" kokybes?
Nes dabar jau prasidėjo stiprintuvo paieškos :)