o ko tas garsiakalbis negali šiltas truputį būti, jei gauna gerai vatų? nebūtinai turi būti iškraipytas signalas..aišku klausimas, kiek jis šiltas :D
Printable View
o ko tas garsiakalbis negali šiltas truputį būti, jei gauna gerai vatų? nebūtinai turi būti iškraipytas signalas..aišku klausimas, kiek jis šiltas :D
Visaip bandžiau ant bass control, lyg 80 ar 100hz buvau palikęs ant magės.
AMP LP MODE taip ir buvau padares 12db ir apie 70hz, aukščiau jau girdisi ne tik bumsėjimas, bet ir kažkiek dainavimas. Infrasonic taip pat panašiai stovi apie 20-25hz. Signal sensing Off.
O Input voltage naudoju High, nes su Low reikia beveik 100% input sens. atsukt, kad užtektų garso.
Dabar kiek paklausiau, po to kai minusa pajungiau tiesiai prie akumo ir sutvarkiau Remote, atrodo normaliai groja, tik tas subo kaitimas nepatinka.
Gal pabandyk pagrot kita garsekalby, paziurek ar tas siltas daros. Man tai cia itartina tas silimas, tokiu oru kad ir kiek vatu duodu garsekalbis nesyla pas mane.Zinoma sistema kitoke..
Seip dauguma subų šils jei gerai pašersi, manyskis pradeda silti po (baldielinimo) geru 15-20min ,bet galia 1000-1300 kol buvo stipras neatreguliuotas tol šildavo po geros dainos.Vel gi mechaniškai smarkiai dirbantis subas kažkiek tai šils,bet tai tūri buti proto rybose.
Ritė nuo ja tekančios srovės šyla, tiksliau nuo energijos nuostolių (toli gražu ne visi paduoti vatai garsiakalbiui tampa garsu, dalis prarandama šilumos pavidalu). Nuo mechaninio darbo šilti negali, nes ritė niekur "nesitrina" :D Ir negali trintis :)
Na tu moksliškai pasakiai, esmė tapati subas ilgai dirbant prie nemazu apkrovu dažniausiai bus šiltas.Niekas apie ritės bružinimasi ir nešnekėjo.
Manau, ta proga reikės įsigyt gesintuvą ir nesukt galvos :D