Placiajuoscio 4 GD-36 tiuningavimas.
nu jo, is sudo kazko nepadarysi, siaip dezes turi jau pasidares, tai kad tavo idetas darbas nenueitu suniui ant uodegos, pasieskok panasiu parametru geresni mid bass vietoj to rusisko, reikes persiskaiciuoti filtrus ir perderinti fazika, aukstadazni gali ir ta pati palikti kolkas.
Citata:
"GS" rašė čia:
nu jo, is sudo kazko nepadarysi, šiaip dėžes turi jau pasidares, tai kad tavo idetas darbas nenueitu suniui ant uodegos, pasieskok panasiu parametru geresni mid bass vietoj to rusisko, reikės persiskaiciuoti filtrus ir perderinti faziką, aukstadazni gali ir ta pati palikti kolkas.
va butent, is sudo vasko neisspausi. Siaip, zinok, darbo gal ir daug idejau, bet rezultatas vistiek ne koks... kadangi plokstes buvo susilanksciusios, tai ir pats korpusas nesigavo idealus staciakmapis gretasienis.... todel islindusius krastus ir sonus teko apdirbti su slifavimo irankiais. ir apskritai, sienos viso labo 19mm storio. jei jau daryciau kitas, tai bent minimum is 25 mm ir deciau fanera o ne mdf. siaip tuo idesiu visas foto, tai galesi (galesit visi) paziureti kaip jos atrodo. faziko nepakeisiu, nes jis isformuotas is pacio korpuso ir yra pakankamai didelis.
Tai va, jau idejau visas foto.
linkas tas pats
http://public.fotki.com/HiEnd/audio_kolonkes/
paswordas irgi - 1618
Beje, keletas komentaru... priekine ir nugarine sienos yra isklijuotos bitumine, vibroizoliacine danga (soniniu nedengiau taupumo sumetimais, o ir aciu Dievui, nes butu dar daugiau nuostoliu ;) )
visos garsiakalbiu ir jungciu angos isklijuotos gelanu. viduj naudoti 1.5mm laidai, o is kroso iki fiskes - dvigubas 1.5mm laidas, o nuo fiskes iki stipriako - 6mm laidas.
Beje, vienos koloneles mase netoli 20 Kg.
Suverzimui naudojau konfrimatorius, t.y. tokie baldiniai varztai su sesiakampemis galvomis. Labai patogu su jais dirbti, be to suverzia plokstes mirtinai :)
Fotkese labai graziai atrodo :) nei jos kreivos nei jos sleiwos. Tik Arvydai kas tas gelanas? Tu jy naudojai kaip tarpine?
Citata:
"Aiwaras" rašė čia:
Fotkese labai graziai atrodo :) nei jos kreivos nei jos sleiwos. Tik Arvydai kas tas gelanas? Tu jy naudojai kaip tarpine?
Na dekui ;) Bet zinai, cia fotkese vienaip atrodo, o kai artyn prieini ir pradedi ziureti, tai visai kitaip. Aisku, is tolo ziurint, vizualiai lyg ir tiesios, bet sakau, taip tik atrodo. be to, esu daug grazesniu ir lygesniu padares (aisku tai buvo subo dezes). O jei jas reiktu spakliuoti, tai manau bent 5 kart tai tikrai reiktu, kol atrodytu padoriai.
O gelanas tai cia statybinis kauciukas (nezinau kaip jis dar vadinasi) ten tokia kaip skysta guma. Taip, naudojau kaip tarpine.
Arvydai, papasakok geriau kaip groja!
Citata:
"Arvydas" rašė čia:
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Che, bet kas kaltas, kad Visaton aukštus paėmei ;)
O ka man butum pasiules uz 28 Lt ? :)
Na už tiek tai išeina nebent Bošman, bet va jeigu būtum sutikęs susimokėti 2 x 6 Lt, va tada jau būtum gavęs labai neblogus aukštadažnius :smt033
Citata:
"GS" rašė čia:
aukstadazni gali ir ta pati palikti kolkas.
Che, kaip tik tas aukštadažnis tai absoliutus š ....... :wink:
Citata:
"Svajūnčikas" rašė čia:
Arvydai, papasakok geriau kaip groja!
Hmz.... ka galiu pasakyti... klausiau DIDO gyvo garso koncerta, beje originalus DVD.
Bosines gitaros partijos praktiskai nesigirdi. Tam tikrose vietose itin isryskeja vokalas.... sakyciau apie koki 70-100 Hz toks jausmas, kad Fs butu i prieki issokes. Po to auksti ganetinai prislopinti... (rodos ir varzas abi numeciau, bet vistiek nieko) Viduriai gal ir puse velnio butu, bet negi tuom zmogus apsiribosi ? Siaip skamba nemaloniai, kaip sako audiofilai...jokio detalumo, skaidrumo :( Siaip reiktu kiekvienam asmeniskai isgirsti, tai butu aiskiau.
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Citata:
"GS" rašė čia:
aukstadazni gali ir ta pati palikti kolkas.
Che, kaip tik tas aukštadažnis tai absoliutus š ....... :wink:
che, sumaisiau su kitu visatonu, paskiau tik nuotraukas pamaciau kai jau buvau parases :)
Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Na už tiek tai išeina nebent Bošman, bet va jeigu būtum sutikęs susimokėti 2 x 6 Lt, va tada jau būtum gavęs labai neblogus aukštadažnius :smt033
Dabar mokeciau, nes tiek turiu. :) Tada neturejau - nemokejau :)
Bet galetum druskos ant zaizdos nepilti (zinau ir as morala, kad skupas 2x moka :) )
Ka padarysi, stengsiuos taisytis :)
Beje, ka hebryte manot apie Vifa ar pearles gargalus ? Cia kartais ne ta pati hebra, kur ir scan speakus gamina ?
Citata:
Beje, ka hebryte manot apie Vifa ar pearles gargalus ? Cia kartais ne ta pati hebra, kur ir scan speakus gamina ?
reikalas rimtas ir manau nieko daugiau nereikia, scan speakai tai jau perdaug tu lygiu nupjauna ish kishenes. o projektu kiek dairiausi tai labai daug su tais garsiakalbiais..
Citata:
"boolve" rašė čia:
reikalas rimtas.
projektu kiek dairiausi tai labai daug su tais garsiakalbiais..
Kiek klausinejau Elektronikos forume, tai hebra scan speakus mixuoti su fosteksai ar etonais siulo. Aisku as jiem 100% pritariu, bet BABKES !!! :(
Manau, kad gal ties vifa ar perlais reiks ir apsistoti.
Beje, papasakok apie savo projektus. LAbai idomu.
Butu visai idomu isgirsti jau isbandytus receptus ir komentarus apie tokias komplektacijas :D
Citata:
"boolve" rašė čia:
Zinok ne visi linkai veikia, bet tie, kurie veikia - tikrai neblogi.
O man (manau ir daugeliui) idomu tavo paties projektai. jei turi kokiu foto - imesk, ok ?
Ir koki komentara vieno ar kito projekto atzvilgiu kaip gavosi :wink:
Citata:
"Amigos" rašė čia:
Ir koki komentara vieno ar kito projekto atžvilgiu kaip gavosi :wink:
va butent :)
perejau darbe visus savo parashytus linkus ir visi atsidare, nors rinkau namuose juos..
mano projektai yra man pachiam..
Citata:
"boolve" rašė čia:
perejau darbe visus savo parashytus linkus ir visi atsidare, nors rinkau namuose juos..
mano projektai yra man pachiam..
Na gal cia mano kompas streikuoja... bet siaip tik keli neatsidaro.
O tu cia paslaptingai apie savo projektus :)
Gal ju nera :)
tik neysizeisk boolve.
va dar..
http://www.partsexpress.com/projects...homeaudio.html
chia visi namu gamybos kaip suprantu :)
ash del savo projektu perdaug nesitengiu tai ir nekalbu apie juos..
http://www.decware.com/paper13.htm
neskaiciua kas chia parashyta, nes sudetingai su daug anglishko texto man.. bet manau kad rasit naudos..
ir dar vienas linkas
http://www.speakerbuilder.net/
ir dar
http://home1.stofanet.dk/troels.gravesen/