Šiaip jau teisėjai nėra iš mokesčių inspekcijos. Taigi svarbu, kad būtų originalus įrenginio pasas su dilerio, ar kito teisėtai prekiaujančio ta įranga kringelis ir pageidautina štempelis ;)Citata:
"6x6" rašė čia:
Printable View
Šiaip jau teisėjai nėra iš mokesčių inspekcijos. Taigi svarbu, kad būtų originalus įrenginio pasas su dilerio, ar kito teisėtai prekiaujančio ta įranga kringelis ir pageidautina štempelis ;)Citata:
"6x6" rašė čia:
hm.. kadangi cia apie vagis truputi snekama, pridesiu as savo nutikima :)
turejau as 2 cd deklus ir juos palikinejau masinoje. kazkokie pacukai pamate, nakti isdauze langa( gerai kad mazyli) ir pavoge man tuos deklus. dziaugiuosi kad ne apratura. taigi vienas idomus dalykas - pasiklause jie muzikos, kuri matyt labai jiems nepatiko, imete man i masina rasteli mazdaug tokio turinio "nepyk uz langa, bet tu turetum pakeist muzikos stiliu. supistas rokeris blablabla ":lol:. moralas toks, kad palikinet masinoj neapsimoka nieko isvis :) nors cia jau speju senai zinoma, bet pats patyres toki ivyki, dabar nebepalikineju :)
Citata iš vieno automobilistų forumo:
Tadzka
Žinutės: 419
2004-07-03 09:26
--------------------------------------------------------------------------------
bl man patiko tas pasakymas perki vogtas, prisidedi prie vagiu biznio:)))
tipo nieks nepirktu tai nieks ir nevogtu?tai bl gal tada nieks nedirbam ir viska einam ir uz dyka imam is parduotuviu?
bl tu naivus man.Aisq ash ne uz vagis, bet tai kaskaip juokingai man nuskambejo.
Be pykcio:)
:))) geriausia yra pirkti nauja su dokumentais klariona 8-uka uz 700 litu :)))))) is biciuko su tamsia Jetta (vento) R17 tekiniais :))) oj sumskui suvele jis bizni su ta vogta partija :D
Pamirshot dar viena varianta:
Nauja ish parduotuves to paties modelio, perkama vakaru europoj...
arba amerikoj :)))))
Kad tik neprisidėt prie bendro ekonomikos augimo, kad tik apipist. Gal pas tave kraujas mėlynas???
Krč ahš tai už vogtus(bet tik ne draugam parodyt) :dauzau:
Citata:
"6x6" rašė čia:
Kurioj vietoj chia kieno apipisimas? Jeigu ta paty daigta galima nsupirkti pigiau, tai kam moketi brangiau?
Elementaru
Lietuva - tokia tauta... pigu - perku! Voge, vagia ir vogs, jei ne tu nupirksi, tai tikrai atsiras kas nupirks aparata uz 300, kuris parduotuveje kainuoja 1500... As visom keturiom pries vogtu daigtu pirkima ir naudojima, bet nieko cia nepadarysi, tokia ziauri tiesa...
Kam pirkt, jeigu gali nusipy_#_int ? Savikaina bus dar mažesnė ? ;)Citata:
"R-ka" rašė čia:
[quote="Artūras-M"]Citata:
"R-ka" rašė čia:
Kas tiesa tai ne melas, bet tokiu shitame forume turbut nelabai yra :!:
Matot, ne visi turi vienodas finansines galimybes t.y. vieni gali sau leisti ir perka naujus magus is parduotuviu uz 1000, 1500 ir tt., o kiti tokio malonumo negali sau leisti, todel ir perka vogtus magus. Viskas visada atsiremia i finansus.
Čia ne pasitieisinimas. Perki tiek kiek išgali arba tikrai perki dėvėtą iš žinomo asmens ir su dokumentais, arba perki naują pagal kišenę.Citata:
"Davidoff" rašė čia:
Ta as ir sakau kas kiek isgali tas uz tokia kaina ir perka
Nu čia nusipirkus vogtą, tai nei kam parodyt, nei ka. Nebent niekas nesužinotų :twisted: