Ats: Is ko geriausia daryti dežes Ka naudot viska nuo a iki z aciu
Ir nuo to ir nuo to. Svarbu teisingai pasirinkti...
Citata:
Egiux link=topic=3033.msg30932#msg30932 date=1135253239 rašė čia:
Na kokius baldus mašinoj teko gamint tai visur naudojau fanierą. Tik pjaunant plonesnę fanierą su mano elektriniu siaurapjūkliu ji šerpėtodavo. Čia kažin tas šerpėtojimas proklausė nuo fanieros kokybės (prastai suklijuota) ar nuo įrankių (ne pats brangiausias siaurapjūklis)
Kad gal peiliukas per grubus, nors kaip čia pasakius bandžiau su siaurapjukliu ir metalo peiliuku pjaut irgi šiaušdavosi, paskui pabandžiau rankini metalo pjukla buvo čiki, bet nepatinka rankom pjauti :smt022 :smt019
Citata:
Egiux link=topic=3033.msg30932#msg30932 date=1135253239 rašė čia:
Na kokius baldus mašinoj teko gamint tai visur naudojau fanierą. Tik pjaunant plonesnę fanierą su mano elektriniu siaurapjūkliu ji šerpėtodavo. Čia kažin tas šerpėtojimas proklausė nuo fanieros kokybės (prastai suklijuota) ar nuo įrankių (ne pats brangiausias siaurapjūklis)
Manau nuo pačioje geležtėje (ar kaip pavadinti?) esančių dantukų dydžio bei tankio ir dar nuo geležtės vaikščiojimo greičio.
Citata:
Artūras-M link=topic=3033.msg30572#msg30572 date=1134739972 rašė čia:
Na lengviausiai dirbti su mdf, jeigu darai chaltūrą. Jeigu darai gerai, lengviausia dirbti su faniera iš bėdos su paprasta drožlių plokšte.
:smt017
pažįstamas anksčiau turėjas įrašų studija sakė, kad jo draugas kolonėles darydavo iš plokštės, jei darydavo dideles koncertines tai dėdavo sluoksnį fanieros dėl tvirtumo.
bandyk pajuti smulkesniu pjukleliu. serpetoja, nes didelis takas.
turėjau ir aš mintį tokią, kad per stambus pjūklas. Bet kažkaip buvau pagalvojęs kad tie keičiami pjūkleliai standartiniai. Na kai darysiu kitą išbandysiu smulkesnį. Kančia buvo išpjaut žiedelį, ypač jei mažesnis žiedo plotis. Beje gritis plovimo nereguliuojmamas pas mane.