geriau kam???? :smt017 Keleiviams ar vairuotojui?
Printable View
geriau kam???? :smt017 Keleiviams ar vairuotojui?
Edmas davė labai gerą pasiūlymą atvykti į Alytų.Dabar vyksta kalba apie nieką nes pats nesi girdėjęs tokių sistemų. :wink:
kam geriau taip ir sureguliuoji :D na cia jau nesigincysiu :smt017, bet mano nuomone sistema turėtų buti taip : priekyje komponentai, gale (komponentai arba elipses) subas ir arba (priešbosiai). cia mano nuomene.. o jei nori kad tiktai priekyje garsas būtų rekomenduoju http://www.talkaudio.co.uk/gallery/data/500/car7.jpg :smt023 :smt023
O as jei butu galimybe sudeciau priekyje i geras (akustishkai tinkamas) vietas koaksialus.. gale ideciau kupolinius vidurius.. i fsio :P
o tu nenori toki pat maga isimesti ir i gala, bus tau erdvinis garsas ;)Citata:
Brooklyn link=topic=4300.msg58428#msg58428 date=1176715329 rašė čia:
Tai turbūt būsi emigrantas iš Airijos arba Anglijos, kad vairas dešinėje pusėje :grin:Citata:
Brooklyn link=topic=4300.msg58428#msg58428 date=1176715329 rašė čia:
na cia ne apie vaira kalba eina :D tiek to :D issakiau savo nuomone galit dabar tarpusavyje kapotis kas geriau :wink:, komponentai ar koaxialai,triaxsialai, ir t.t..:))) :smt021 :smt021Citata:
seeker link=topic=4300.msg58448#msg58448 date=1176737365 rašė čia:
Taisyklingai, Lietuviškai vadinasi vienaašiai garsiakalbiai. O:)
na as taip pat pritarciau brooklyn, kol gale nieko nebuvo, tik bagazinej subas, tai nelabai man patiko tas garsas, beto, jei subas galingas, gale atsisedusiam draugui isvis tik zemas ten gausdavo ir viskas, o kai pajungiau palangej elipses, tik ant HPF zinoma, kitas reikalas, toks daug grazesnis ir aiskesnis garsas gavosi, ir gale sedinciam visai kitas reikalas :smt020
Na kam ko reikia.. vadinas - nebuvo surguliuota. Kazkuris daznis buvo ryshkesni nei kiti. Zinoma - jei idedi "suba" su stiprintuvu o priekine akustika pajungi nuo garso shaltinio ir norisi, kad praeiviai gatveje girdetu -tai ir bus.