Ats: Linijiniai laidai. Kurie geriau?
Citata:
negyvas link=topic=4948.msg50544#msg50544 date=1167937017 rašė čia:
Bet tokios geros lineikos turbūt kainuoja gerokai daugiau nei paprasti laidai, ar ne?
Ne, kodel, nevisada! Nepamirskime dar firmos! Kartais moki vien uz firma! Kiekvienas geras akustinis laidas turi tureti gera ekrana, kuris yra apsauga musu signalui! Kaina linijiniu laidu turi buti maziausia nuo 20-25lt (cia be antgaliu) uz 1 metra! Plius 1 antgalis 20lt! Skaiciojam 5mx20lt=100lt+(20ltx4vnt)=180lt, bet jeigu tokia pati nusipirkti gatava, tai gaunasi pigiau 140-160lt! Kodel???
Todel kad tai yra standartas ir ne visi rankas turi (ziauru bet tiesa)! O jeigu man reikia 3m ir 59cm kur as tokia nusipirksiu! Tai vat pats ir padarysiu, bus geriau, negu tie 5m! TAISYKLE: Ko trumpesni laidai to GERIAU!
nesenai paziurejau kokios firmos pas mane lineikos, ir buvau nustebintas. firma DIETZ dar puikuojasi uzrasas HI END O:) o gavau uz dyka, draugas atidave. O:)
Citata:
sarkys link=topic=4948.msg50579#msg50579 date=1167940529 rašė čia:
nesenai paziurejau kokios firmos pas mane lineikos, ir buvau nustebintas. firma DIETZ dar puikuojasi uzrasas HI END O:) o gavau uz dyka, draugas atidave. O:)
Gera firma! Uzsiemanti laidais ir viskas kas susieta su jais! Nu dar kliujus, fazikus ir kit. Auksta kokybe ir daug sertefikatu! Geras draugas pas tave! Pasisieke :smt023