o kuria linkme reiketu mastyti kad teisingai nuspresti kur montuoti aukstadaznius ar i langa atsukus priekini ar i klausytojus?
visokiu variantu esu mates bet pagal ka sprendzia kaip ideti?
o gal isvis i standartines opel astra vietas duryse kampe
Printable View
o kuria linkme reiketu mastyti kad teisingai nuspresti kur montuoti aukstadaznius ar i langa atsukus priekini ar i klausytojus?
visokiu variantu esu mates bet pagal ka sprendzia kaip ideti?
o gal isvis i standartines opel astra vietas duryse kampe
Su aukštais niekas recepto nepasakys.Monavimo metu reikia viską pasileisti ir paklausyti visokius variantus.Kad žinoti kuris geras reikia žinoti kaip turi groti.Kad žinoti kaip turi groti papasakoti nesigauna nes reikia žinoti kaip turi skambėti žmonių balsai,pianinas ir visi kiti instrumentai irt.t.
na jio cia tikrai daug niuansu
o seip jau teko paciam montuoti focalus i astra ?
uztenka kazkaip pritvirtint aukstadaznius ir ziuret kaip skamba ivairiuose vietose?
Didelio skirtumo nėra koks automobilis.Priešbosiai padaryti taip ,kad juos minimaliai įtakoja durelių dydžio pasikeitimas.O su aukštadažnių klausimu grįžtame į tą patį tašką.
apgavo mane su moreliais, tai dabar ciupsiu focalus k2 power :smt020 Turiu audisona, turiu clariona, kaip nors susigros... O:)
Bus gerai tik Clarion gali šiek tiek groti per švelniai ,bet čia skonio reikalas.