Na gerai ,o jei duotum savo patenkintiem klientam paklausyt focalų ir tarkim eton ,morel ,tu esi tikras kad jie pasirinks būtent focal?Citata:
Artūras S link=topic=5343.msg55108#msg55108 date=1171745868 rašė čia:
Printable View
Na gerai ,o jei duotum savo patenkintiem klientam paklausyt focalų ir tarkim eton ,morel ,tu esi tikras kad jie pasirinks būtent focal?Citata:
Paskaityk ką parašei."Na etono midbasas tikrai nepūs,bet garso lygis su jais aukštas,Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal." Focal aukšti patinka daug kam ir tai yra priešingai negu tu teigi.
daugiau neoriu ginčytis dėl tavo šito klaidingo teiginio.
Ginčytis aš irgi nesiruošiu ,o kad daug kam patinka irgi ne rodiklis ,kiekviena akustika savo šalininkų ir priešininkų.Ir jei sakysim ,kad focal aukštadažniai neblogi,tai nereiškia kad nėra geresnių,kas ir buvo norima pasakyt...
Geriau bandykit žmogui padėt,daviau du konkrečius variantus,bet kaip matau focalai vis tiek ima viršų...
Tu su savo akibrokštais pats ir išreklamuoji.Jei rašytum apie tai ką pats bandęs ir su kuo dirbęs ,tai taip neatsitiktų.
Nu sorry,jei mano postas buvo suprastas kaip reklama aš iš to duonos juk nevalgau... Buvo paminėti etonai ir rainbow,žemesnes serijas esu klausęs ir numanau kad vienu laipteliu aukščiau esantys garsiukai bus panašaus charakterio.Citata:
Artūras S link=topic=5343.msg55123#msg55123 date=1171748087 rašė čia:
O Rainbow ypatumus gal Artūras M papasakos,lyg ir prekiauja...
Nu niekaip nesugebu suvokt PUSH vaidmens siame forume. Kazkoks aikiplesa issisokelis. Nei pats ka turejas nei ka bandes, kankur kazka girdejes kazkur kazka skaites.. Sedi kaip diletantas ir absoliutina nuomones. Taip ir nesupratau ka jis norejo bent vienu savo postu pasakyt? Ar tai geri tie Rainbow, ar tai jei blogi, Eaton blogi ar geri vel neaisku. Ateina iveda sumaisti ir dingsta, arba geriausiu atveju bando kazkur kazka issukt priestarauja pats sau..
Nesuprantu ka jis cia veikia?
Jei nesupratai tai paaiškinsiu.Lepteldamas apie Rainbow ir Focal aukštadažnius ,išprovokavai apie pastaruosius ginčą kuris ir buvo Focal reklama.Citata:
Push link=topic=5343.msg55127#msg55127 date=1171749496 rašė čia:
cia buvo postas , kuris is esmes paaiskina niuansus - kad buna aukstas toks blogas ar anoks blogas - isbandyta ir pacio n kartu - "neradus savos vietos garsiukams instaliacijoje atomobilio salone" - ir atsiranda nuomones tokios - kad kazkas sudas ar kazkas maziau toks - visi garsiukai turi savo charaktery kazkoky grojimo , tik jis nebutinai blogas , o kam koks patinka , koks stipras , grotuvas ir tp.t. , ir kokia muzika klausai , bet sukisus juos belekaip - nesuprasi tikro grojimo garsiuko...o kaip puchas klauso pas save komponentus - rodos matytas vaizdas , jis liudnas , bet jam netrukdo isreiksti savo patirtim nepagrysta nuomone , ir mp3 yrasu naudojimas - taip pat nepades suprast kas yra kas...puchas - smarkus vaikis , jo misija cia - darosi aiski jau O:)Citata:
Pasikartosiu jei galima.
Citata:
Bandau padėt žmogui,negi tai sunku įžvelgt? Apie rainbow ir eton labai abstrakčiai papasakojau,nieko nemenkinau neaukštinau,be to paprašiau žmonių gal būt dirbusių su ta akustika papasakot išsamiau,bet kaip dažniausiai būna šitame forume nuomone gali išgirst tik apie focal ir alpine privalumus...Citata:
Angel link=topic=5343.msg55138#msg55138 date=1171787574 rašė čia:
OK Artūrai jau prieš tai pasisakiau,kad instaleriai sugeba pažabot tuos cyplius.Pats kartą metalinį cyply priverčiau grot bent kažkiek į temą.Citata:
Artūras S link=topic=5343.msg55142#msg55142 date=1171790730 rašė čia:
O apie focal aštrumus,tai čia ne aš sugalvojau,nemačiau dar nei vieno focalo testo(o jų mačiau bent keturis) kur nebūtų sakoma tipa: cyply glušinam,sukam į langą.Bet juk yra būdai tas problemas šalint ir tu pats puikiai žinai kaip tai daryt,todėl ir pyksti ant vyraujančios nuomonės kad jie patys iš savęs yra aštrūs,ar ne taip?
Helix vėl kaltini nepagrystai,eilinį kartą,kažkaip pastebėjau pakritikuot megėjas esi,kad ką savo vertingo būtum inešęs į diskusijas kažkaip nepastebėjau,gal per mažai čia lankausi?
Ir būk geras nustok prikišinėt man mp3 formatą,aš jau trys metai negirdėjęs kaip mp3 groja tiek kompe tiek automobilyje,o originalių cd kompe turiu tiek kad tau į spintą vargu ar tilptų ;)
OT:
Gyvenkim draugiskai :)
to Push'as: kokio stiliaus tavo CD?:) jauciu electro 0, taip?
Electronica seniau buvo mano aistra.Dabar gal tik 15cd turiu,klausau tokių kaip fluke,underworld,yello,BT,Shpongle.Citata:
Lenikas link=topic=5343.msg55174#msg55174 date=1171804857 rašė čia:
Šiaip vien audiofilinių cd turiu per 70,va ant ko aš dabar koncentruojuos :) Gaila reti padlos ir dauguma seni...
Pusch jei neesi "piktas kaimietis" galima kolekciju kopijomis apsikeist, a? manau visko neturi? o r tu gal ko idomaus turi? ma mastai apie tai?
kam reikia - tam "vertingo" pasakau - o tiksliau - ka pats zinau , ka bandziau ir tp.t. , bet as su kosminiais ir mistiniais specais is rusijos platybiu - nebendrauju , tai kazko ultragenealaus - nepaporinsiu , tavo cia misija unikumus cituot , as apsiribosiu - savo praktika , ir savo y spinta telpanciais org. diskais , o tave sveikinu turint didele spinta , y kuria tu vargais negalais sutalpini savo audiophilinius yrasus( mp3 formate , kad y kompa tilptu , nes kitaip pasak taves gautusi , kad tu hardus - ne viena ir ne 8 turi po 200 gb)Citata:
Push link=topic=5343.msg55170#msg55170 date=1171803479 rašė čia:
Na dar niekam neesu atsakęs,jei esi kaunietis,tai parašysiu kelių dienų begyje galbūt kažką ir sugalvosim,dabar ne cd rūpiCitata:
Angel link=topic=5343.msg55178#msg55178 date=1171805683 rašė čia:
o tai šios grupės ne elektronikos stiliaus? ypač du paskutiniai :lol:
Grįžkit prie temos :smt018 Pradžia buvo įdomi..
Nu vo kita kalba :ploju: pacekink privata.
to DEIVISC:
Baik. jeigu BT ne elektronika tada as akrobatas. kas dream trance isradejas? ne Brianas Transeau(BT)? siaip jis styginiu oranzuotes ir klasikines orkestruotes specas,nes tai studijavo. bet viskas maisoma kartu su elektronika ir bendroi sumoj tai elektro! BT-This Binary Universe. sis naujausias albumas - simfonija+minimalistine elektronika.
tai aš iš Push ir juokiuos kad tipo jis dabar jau nebe elektronika klauso, nors paminėti diskai absoliuti elektroninė muzika
Ups :) jo jo tu teisus. nepyk,netaip tavo posta perskaiciau ir pats bereikalo pripostinau.
ir tegul temos autorius nepyksta,kad i lankas vaziuojam. gana. griztam prie temos.
nepykstu :smt023 Parasiau moreliu savininkui, tai daugmaz citata is jo ats: "..bet elate tai tikrai man laaabai gerai skamba,ir kas svarbiausia tikrai svariai groja net klausantis pilnu pajegumu. ir patikek tikrai garsiai groja.
na konkreciai del priesbosio tai jis tikrai gerai groja zema dazini..." Na kaip tik tai, ko man reikia - neiskraipytas garsas prie didelios galios ir neblogas priesbosis. Bet velgi tai tik zodziai, noriu pats paklausyti... Gal kas pazysta ka nors, kas turi elate?
jau labai ryskus reklaminis akcentas tavo cituoto morelio savininko :-) iskraipymai prie pilnos katuskes neisvengiami.
o tu tikrai protingai mastai, paklausyk pats, paziurek kaip tau Morel braizas, kaip austi zemi. ir nuspresi ar patinka ar ne. tik atkreipk demesi klausomoj sistemoj i stipra,galva. jei jie prasti,tai ir Morel'iams neleis groti. na bet pirmam vaizdui ispudi susidarysi.
Nu bet Morel ne elektronikai. Iš kitų manau tikrai daugiau išspaustumėt :)
elektronikos as neklausau :smt018 Kaip minejau, mano muzika pop, danc e, dar gal lengvo rokelio buna. Tokie vyraujantys stiliai, o kita jau isimtys, nes as, kaip ir dauguma, klausau yvairia muzika
Viskas ten tvarkoj su tais moreliais! Priesbosi turi superini dar tegu tik visi tokius turi.. tiesiog jiems BUTINAS APIFORMINIMAS! t.y. dezuciu reikia neisvengiamai norint suzinot ka jie gali groti, ir plius dar fazikiniu. Kadangi morelius visi kisa i dureles uztai ir iskilo ta tendencija kad moreliai neturi priesbosio! Pats turejau Elatus ir zinau kaip jie groja i dureliu turi ir kaip fazikinese dezutese! Ir jokia cia reklama. Zanru priklausomybe turi didzioji dauguma garsiakalbiu, nors yra isimciu!
Beja Arturo pasiulyti Scanspeak taip pat reikalauja dezuciu! Ka mes norim apgaut!? Norint tureti maximuma. aisku galima nusipirkt Hi enda sukist bilekaip ir kaifuoti nuo daikto o ne nuo grojimo. Beto dauguma auksciausiu seriju garsiakalbiu yra orentuojami i apiforminima!
ia labai gerai suveiktu tas posakis kas groja viska negroja nieko! Todel gamintojas pries gamindamas produkta pradzioj atsizvelgiai i mases kam gamina! Nuo to ir paskirsto garsiakalbiu tinkamuma, groti tam tikrose terpese.
Beto zemadazni kaip perkate visalaik ziurite ir sprendziate kur ji desite, ar i deze ar i laisva turi. jei i deze.. pasirenkate dezes tipa pagal garsiakalbio tinkamuma, paskaiciuojate turi, atsizvelgdami automobilio tipa bei jo tinkamuma ir salono itaka garsui.
Dabarties nusiperkate komponents pasiemat priesbosi, neatsizvelgiat i jo elekt. mech. parametrus sukisat betkur ir stebites gautu rezultatu, kad neva negroja arba groja bet kazko truksta, kaip sakant galetu ir geriau.
Juolabiau jei kalbant konkreeciai, morelis duoda visus parametrus kuriu reikia paskaiciuoti turio garsiakalbio apiforminimui! Tiesiog reik netinget paspaudinet klavisus. Jei esate nekompetetingi visalaik galima prasyt suprantanciu draugu, kolegu ar kreiptis pas zmones kurie is to valgo duona!
Beto moreliai nera toksai Sudas, kokie ji nupiesia musu mylimi instaliatoriai! cia as matau paprasciausia tingejimateisingai juos idet, kartais tiesiog nebutna i tam tikrus automobilius galimybes teisingai instaliuot! Todel kaip alternatyva yra parenkami kiti garsiakalbiai sugebantys dirbti FREE AIR tipo rezimu.