Ats: Sveiki, padekite issirinkti stiprintuva zemadaznui garsiakalbiui
manau ir imsiu arba PDX arba JL :)
o is situ dvieju ka rinktumetes ir kodel? man panasu i apyligius konkurentus bet gal kazkuris pranasesnis?
ziurint koki jl... bet siaip su jl viskas paprasciau.. lengviau ispausti is jl maksimuma..
Citata:
darializ link=topic=5712.msg59068#msg59068 date=1177615357 rašė čia:
ziurint koki jl... bet šiaip su jl viskas paprasciau.. lengviau ispausti is jl maksimuma..
Kodel lengviau? :smt017 Kuo jis pranasesnis uz pdx?
ir pdx 1000 turiu omeny ir JL 1/1000...mano subas 2x2ohm tai jauciu geriau jungti kaip 4 omus o ne kaip 1........jei yra is viso 1000w ir 2 rites tai kiekviena rite po 500w ?
Idomus tavo broliaus generatorius :partyman: Pas mane 2l 8,5kW elektroninis ipurskimas audi b4, generatorius 90A. Tikrai turetu buti galingesnis, nes audi ir opel varikliai daugmaz tokie pat. Jei nori kilovata, tai ir imk, neklausyk, matau nesi vargsas, tai jei radai pinigu subui, tai rasi ir generatoriui :smt023 O jei paskui neuzteks tu 500w? Dar viena stipriaka pirksi?
tai kaip matai ir imsiu ne 500w ;)
beliko is tu dvieju issirinkti bet reiketu kazkokiu argumentu kodel tas o ne anas nes kaina panasi ju tai nesinoretu prasauti...manau su JL 1/1000 tai jau susidurusiu tikrai yra , beto ir PDX jau lietuvoj tai idomu gal kas bande , net abu gal bandziusiu yra? mano subas galingas ir ne super jautrus tai kuris is ju geriau tiktu...?
Citata:
LOUD&CLEAR link=topic=5712.msg59097#msg59097 date=1177666260 rašė čia:
tai kaip matai ir imsiu ne 500w ;)
beliko is tu dviejų issirinkti bet reikėtų kazkokiu argumentu kodel tas o ne anas nes kaina panasi ju tai nesinoretu prasauti...manau su JL 1/1000 tai jau susidurusiu tikrai yra , beto ir PDX jau lietuvoj tai idomu gal kas bande , net abu gal bandziusiu yra? mano subas galingas ir ne super jautrus tai kuris is ju geriau tiktu...?
jl 500 esu bandes.. pdxas metosi garaze bet kol kas neturiu ant ko ji isbandyti. as vietoj taves imciau jl..uzteks 12V kad ispaustum tai ka is pdx prie 14..
AS JAU KAIP IR APSISTOJAU TIES JL , TIK IDOMU KODEL PDX PRIE SKIRTINGU VARZU SKIRIASI WATTAI O JL RASO KAD NUO 1,504 OMU 1000W... KEISTA KAZKAIP...SEIP VISUR KUO MAZIAU OMU TUO DAUGIAU WATTU BUNA.... ir idomu mano suba nuo JL geriau jungti su 4omu varza, kadangi norisi SQL o ne SPL ...
pdx galia kaip ir jl nepriklauso nuo apkrovos.. kuo didesne varza, tuo svaresnis ir grazesnins garsas..
sau irgi ieskau stiprintuvo subui kolkas apsistojau ties eton pa serija, gal tures itakos zemiems itin aukstas etonu damping faktorius. o nuo skaitmeniniu tai bek kuo toliau jei kokybes ieskai. as jau pasimokiau. sen buvau nakamichi pa2100 pasijunges - groja labai gerai palyginus su magnat , blaupunkt ir kitom tipo 1200w pigienom . tikrai geriau mazesnio galingumo , bet su kokybiskesniu zemu. parduosiu savo soniuka vaziuosiu etono klausyt, jei bus geriau nei nakamichi -pirksiu . siaip koks jusu klausytas stiprintuvas turejo geriausiai kontroliuojamus , greiciausius ir dinamiskiausius zemus kainoje iki 1500lt?
nezinau kodel jus peikiat tuos skaitmeninius.. as asmeniskie nieko pries neturiu skaitmeninius..
nesu bandes daug automobiliniu skaitmeniniu stiprintuvu ,bet buitiniu net rimtu ir brangiu esu klauses ir pas visusus problemos su zemų greičiu ir kontrole. paklausyk kaip rimti stiprintuvai zemus lupa- visiskai kitoks žemas.
Jei sitoj vietoj pradesim irodineti kiekvienas savo teisybes, tai iki pensijos bus ka veikti..... :smt023
As pvz uz siuolaikinius skaitmeninius, ir tu man nors galva su pjuklu pjauk, reksiu kad man jie virsune..... O:)