dzin tie kajmynaj :D taj turbut pirksiu du SWR "12" ( po 500 W rms) kjap manot ??uzteks man ju?? :D:D:DDDD
Printable View
dzin tie kajmynaj :D taj turbut pirksiu du SWR "12" ( po 500 W rms) kjap manot ??uzteks man ju?? :D:D:DDDD
klausi ar uzteks?:-D
tualetinio popieriaus isimesk i bardacioka del visa ko :-D
:D:D:D nu rejks :D:D o kajp del majtinimo ka patartumet? :)
Dar maišelių kuo daugiau ir vaistukų :supz: :D
varyk du swx o poto galvok apie maitinima ir stiprekus :)
bajk tu nea...uzteks man tu dwieju swr 1222D (500w rms) :)
kajp del majtinimo?? kondika butinaj jau rejktu deti?
Nezinau koks didelis audiofilas esi,bet galbut dairykis i D class stipra ir bus gerai viskas su tuo maitinimu.Citata:
gytulis link=topic=5775.msg59273#msg59273 date=1178020813 rašė čia:
kondikas niekada nepamaiso.Citata:
gytulis link=topic=5775.msg59273#msg59273 date=1178020813 rašė čia:
jei finasai leidzia-pirk,aisku. gera.
bishi nesupratau su tuo stipru..tipo D klase..kokie ten jie yra? :oops:
skaitmeninei jimk jl audio 1/1000 ir bus ok
as mastau pirkti du monoblokus arba wiena stipra 2 kanalu!!!!! :P :D
Skaitmeniniai D klasės stiprekai.
Jei jau reik afigieno SPL, tada imk du SWR 1242 ir junk ant 1 omo :supz:
Ir žiūrėk koki gera stipreką, kad 1 omą palaikytų ir būtų bent 1,5-2kW rms. Bet tai brangiai kainuos žinok :)
Arba du SWR 1222 ir junk ant 2 omų, bet vistiek 1,5kW stirpeko reikės, bet prie 2 omų.
Aš kažkaip abejoju ar tau kondikas padės... Pats turiu reikės įsidėti ir pažiūrėt ar padeda.. Geriau antra akumą dėk.
O dėl 15"tuku tai nebeda, tilps, jei ką galines sėdynes paslinksi arba pašalinsi. Nafik kam jų reik!!! :D
"BEGINER" tu turi swr ???? as jej imsiu taj tik 1222D
bet manir taj tu dwieju uzteks swr
:shock: nesuprantu as jusu :smt017 labai noreciau paziuret ar bent vienas toks kilovatininkas sugebetu pilnai isnaudoti tuos 1.5kw. Isvis kam tiek reikia? Juk tie swr tai po 500w. O su antru akumu nera taip paprasta, kad paemei ir idejai.
Turiu. Nu jei du tokius jamsi tai ant 2 omu pasijungsi ir gerai :)
Tik reik gero monobloko.. Nu arba dvieju silpnesniu. Bet tai jei du monoblokus jungsi tai galesi pasidaryti tik 4omus, o prie 4omų mažiau galios turėsi. Nu nebent jie abu monoblokai po 1 omą palaikytų...
taj bet monobloku gi buna ir po 2 omus :P
Aj... nieko tu tikrai nesupranti :DCitata:
egixx link=topic=5775.msg59283#msg59283 date=1178023297 rašė čia:
Azartas nu! Aš grįžęs iš varžybų sėdau tą pačia dieną prie ineto ir pradėjau ieškotis galingesnio monobloko :D Nu tai gerai, kad ji pardavė brangiau, nes jau būčiau tikrai ėmes :D
Nu aš paėmiau ir įdėjau antra akumą. Kolkas generatorius nepaduso. Nors įsidėjas tik kokia savaitėle :)
beginer buwaj gal siauliu dB drage?
Na manes spl nelabai traukia, tai gal del to :smt017
Jei dedi antra akuma jis turi buti identiskas tam, kuris jau yra pasleptas po kapotu, ta prasme tos pacios firmos, tokios pat talpos, tos pacios partijos, kitaip skirsis ju vidines varzos ir jie iskraudines vienas kita :axe: . Kas atsitinka su rugstiniais akumais kai jie iskraudinejami iki mirties manyciau zinai. Cia tik laiko klausimas kada kazkuris akumas padarys :smt059 Generatorius ir nepadus, jei jis per silpnas jis tiesiog nesugebes iki galo tu akumu pakrauti, jis dirbs vienodai gerai iki pat mirties.
Buvau.
Skirtingi tie akumai :) Išsikrauti, tai neišsikrovė, nu bet reiks atjungti kada nors :)
tu ir negalejai padeti nes zinai nedaugiau nei as,sausa teorija kiekvienas svaicioti gali :smt021Citata:
atvortke link=topic=5775.msg59261#msg59261 date=1178015558 rašė čia:
atsiprasau cia biski ne i tema,bet akiplesa ramybes neduoda
beginer kokioj klasej buwaj ir su koke auto?
Street B su Renault Laguna.Citata:
gytulis link=topic=5775.msg59291#msg59291 date=1178026039 rašė čia:
taj ir C klasej dalywawaj??anea?? su baltu antru GOLFU pirmi budawot bewejk??ar cea gal ne tu?
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4196.0Citata:
gytulis link=topic=5775.msg59296#msg59296 date=1178027980 rašė čia:
nu taj nk gero neisgirdau apie SWR
oo..tu parashyk ka nori ishgirst?
nuo 4.5kw jau nushokai iki 500rms...:) :ploju:
geri tie swr...2vnt ciuju bus tikrai per akis ...gal dar i band pass grusi? tik manau tau bagazines niauztex...dabar geriau stiprintuvu pasirupink geru:)
buvo pasiulimas jl audio 1000/1
sekmes :smt023 :supz:
as darysiu tajp turbut..snukis zes i dezes widu o magnetaj lauke bus..ka manot..nors dar geraj nzn ..arba pisiu i band bass deze..
:ploju:
andriau cea ka rejskai ???? geraj ar blogaj??
viskas ok..
gal pastave bapkes krenta nuo medzio bet klaidos daug kainuoja!
patarimas: pasiskaityk daugiau foruma! del:
maitinimo,akustinio apiforminimo (deziu darymo),stiprntuvai(todel prisiziurit kad ant subu prirashyta 5000kw..tai ir metat lt..) galia duoda stiprintuvai o ne subai)!!! skaityk,skaityk,skaityk...
sekmes darbuose:) :partyman: