Kuo dragster nepatiko ir per modeliukas? Šiaip apie dragster aš kitokios nuomonės bent jau naujesnes laidos.
Printable View
Kuo dragster nepatiko ir per modeliukas? Šiaip apie dragster aš kitokios nuomonės bent jau naujesnes laidos.
oj nepasakysiu kas ten per modelis buvo, o nepatiko tiesiog tuo kad nepatiko - nieko detalaus, nei aukštų, nei žemų... žinoma aš jų neišbandžiau nei su normaliu magu, nei normaliai paruoštose durelėse, gal situacija būtų ir pasikeitusi... visgi kažkokie pioneer koaksialai lygiai tom pačiom sąlygom grojo tikrai gražiau...
Buvo kažkas apie 2000m..
Auto antras golfas. Magius kažkoks kasetinis, nuimamu snukučiu (įtariu, kad blaupunktas kažkoks, mat atmintį laikydavo). O toliau linksmoji dalis :) Stiprintuvas (arba kenwood arba blaupunkt) kažkoks mėlynas, pajungtas su plonyčiu laiduku ir numestas po galinėm sodynėm. Maitino jisai... Taigi matino jis kažkokią vokišką koncertinę kolonėlę. Tokia normali kolonėlė buvo su rankenom plastikinėm, kaip tik tilpdavo į antro golfo bagažnę (5 cm. tarpai likdavo). Garso buvo, gal ne tiek kiek dabar yra, bet buvo! Buvau kiečiausias pacanas kieme :) Po poros savaičių pavogė man viską velniop... Gaila buvo labai :D
O į gerą garsą šis forumas- kelrodė žvaigždė ir mano kelias į jį dar tik prasideda...