kad su garantija tai dar nereiskia kad nepavarge akumai
Printable View
kad su garantija tai dar nereiskia kad nepavarge akumai
nauji akumai ir nereiskia kad jie geri taigi akumai cia ne pri ciom.... aisq kad pvz krovimas mazas gali but ir del blogo akumo...gal jis buwo kada apverstas ar iskrautas iki kol liko be gyvybes visiskai....
dar vienas pastebejimas... prielaida del akumo atkrinta istikruju...kadangi starteris kaip sakai sukasi normaliai..o jo sukimo momentu is akumo imama tikrai daug daugiau sroves nei 100A... tam ir skirta ant akumu uzrasas kur raso amperus... 600 ar daugiau.... taiigi mano manymu pas tave tik generatorius.... kadangi uzkurus jis ir masina turi maitint ir dar tavo visus 100A ko duodu 100% jis nedaro... (tarp kitko 100A cia buna ant max galios atsukus ko kertu tu dar net nebandei o ir nereikia jo tiek)... juolab kad uzkaites generatorius krauna maziau jei tiltelis ar angliukai prie pabaigos :P
jei lb jau suinteresuotas parasyk kiek akumas rodo uzgesintam varikliui kai viska isiungi kai uzvedi ir sujungi viska is auto elektrikos ir kai ijungi aparatura
o siaip tai pasiskolink stipra kita ir ziurek ar tas pats darosi... cia kazkur forume skaiciau panasia situacija...tai stipro problema buwo...
kas čia per hifonics?Citata:
eimus link=topic=7598.msg80744#msg80744 date=1212048854 rašė čia:
cia gal stipras 2+1 ?? ir tos jungtys tikrai ne stipro maitinimui o koloneliu
o kas nors yra mates stipra su 3 pliusiniais maitinimo kontaktais...as turbut senstu ir nespeju su texnologijom :(
be kondiko tai isvis tik puse garso atsuki ir jau mirksi visur:)
kondikas nezymiai bet padededa.antras akumas dar labiau..
o del trumpinimo tikrai ne.,manau reikes atsivest pliusa ir paduot dar viena minusa:)
generatoriaus remontas arba patikra labiau isprestu tavo problemas arba bent nukreiptu i teigiama puse... o kad net papildomas akumas nepadeda tai cia jau savsem...
parasyk kas per stipras kad pas tave suvalgo turbūt ne 100 o visus 600A
dabar pasakoji problemas ir nesakai vis ka turi.... bijai kritikos ar ko? taigi neieskos ir nevogs jei pasakysi is taves to stipro kuriam reikia atomines elektrines uzmaitinimui
p.s. jei jau mirksi viskas tai vadinas laidai tinkami ir taip...maximaliai istraukia per juos visa srove is el sistemos...taip kad vesk nevedes tu juos
ir iskur tu viskuo taip uztikrintas? generas tvarkoj pas tave (net netikrinus) akumas geras (nes su garantija) stipras ir netrumpina ir yra idealus (nors ir ismanydamas elektronika zmogus to nepasakytu) ir vis kimbi prie laidu....
na gal savaitgali isbandysiu ir pasakysiu kame saknys buvo,nes jungiau 2 stiprus d clases viskas lyg normaliau,
o tas stiprius yra hifonics son of colussus monblokas,interne nerandu tokio dar vieno net foto nera cia tik nauji o jis senesnio modelio..na tikrai rimtas daiktas:)plius atsidarius po dangciu made in usa:)
o generatoriu palik ramybei tikrai geras krovimas normalus..
dėk foto su trigubu maitinimu, nes man rodos meluoji kad net....
tai vat vat.... speju ir foto padaryt neimanoma jo :D o kiba tau sunku parasyt kiek rodo ant uzvestos masinos kai viska sujungi? juk reikalauja tik gal 15s laiko
uzkurus rodo 13.8 ant dvieju akumu,ant vieno pakyla iki 14 su centais,o ka tau ten nufotkint galesiu tik va kad masina ta garaze stovi laukia kitos clarion taures :)
Nufotkint nieko ir nereikia :) o cia 13.8 ijungus muzika ir sviesas ar kai viskas isiungta...jei kai viskas isiungta tai mazoka...nenuostabu kad mirksi viskas :)
cia uzvedus ir tyliai klausant,na manau kad normaliai bet jai sakai mazoka tai reiks pasitikrint,bet nemanau kad cia krovime problema.kita savaite isbandysiu viska:)
matai as tai tavo atveju jei jau maziau krauna ant dvieju akumu pabandyciau antra akuma atjungt ir palikt viena galingesni...ir tada pazet ar mirksi taip pat viskas ar geriau :)
Su dvigubu mates ir ne viena,taip kad visai realu+zinant kokie zveriukai tie colosusai buvo ,berods 2400rms prie 12v ir ilgis kaip aligatoriaus :DCitata:
atvortke link=topic=7598.msg80993#msg80993 date=1212230845 rašė čia:
va butent!!rytoj imesiu foto.ten zveriukas...ir ryja kaip turi but...
su dvigubu maitnimu ir pasa mane voliojas stiprai... bet su trigubu aš net neįsivaizduoju....Citata:
marko link=topic=7598.msg81100#msg81100 date=1212400647 rašė čia:
gal imesit kas kokios info..linku kokiu ar foto kaip stiprai atrodo su dvigubu(trigumu) matinimu...nes as kaip ceinikas nelb mates tokiu :)
http://ampguts.realmofexcursion.com/...d/outside3.jpg
trigubo nematęs ir aš...
sorry kad jau vel tema i kaire bet....
su tuo dvigubu maitinimu sipras....jam ausinimo pakanka? nes visas lygus ir tik kelio ploksteles sone...?? speju kad be papildomo ausinimo ne kojos is namu?
D-klasė o tokių stiprų muzikai klausyt niekas nenaudoja....
bosui naudoja:)
atviortke tu is alt kur buni pazystami gal:)
aisq :)
aš sakau kad muzikos neklauso su tokiais stiprais niekas..... ne, aš iš Vilniaus, tiesiog Alytuj nemažai pažįstu.Citata:
eimus link=topic=7598.msg81193#msg81193 date=1212472643 rašė čia:
nu nzn kaip kam kas klauso kas ne,yra visokiu,as tokius tik varzybom deciau:)