siaip su vienu bosu 162 su biskiu dB ispust nexui delat' :)
per sezono uzdaryma rusuose VW trasporter su AFTOBAN subiuku paspaude :D nu bly man smegenai neveza kaip taip imanoma...
Printable View
siaip su vienu bosu 162 su biskiu dB ispust nexui delat' :)
per sezono uzdaryma rusuose VW trasporter su AFTOBAN subiuku paspaude :D nu bly man smegenai neveza kaip taip imanoma...
!!! ne AFTOBAN, o AUDIOBAHN as toki turiu :P tik ne Immortal serijos, o Flame...tikrai neblogi subai ypac SPL'ui, ir siaip gerai skamba, bent jau as patenkintas :)
..beje ta "AFTOBAN" suba maitina DU stipriakai "AFTOBAN" kiekvienas ju 5000W RMS 1ohm...
wisks paprasta! imi KALADE, ale tik ne EEzhio a 75GDN ciela partija ish gamyklos... nu kokius 100wnt nu ir montuoji i traukinio wagonatada dar garwezhy prikabini kad ne ratus suktu o krautu akumu bent 100wnt... nu ka ir wsio... puti saw ramej 200db:D:D:D:DCitata:
"SerZ" rašė čia:
butu ydomuCitata:
"Artūras-M" rašė čia:
o sheip griztant prie cervin vegos,tai turiu chia prie saves uzsienietishka zurnaliuka su labai tiksliu ir kruopshciu 300mm subu testavimu tai toks modelis cervin vegos - vega124 "padare" tokius kaip
audiobahn awi 2060
axton caw307 z series
em-phaser ex 12t3
gms 9300
helix hxs-1206 mkII
kickx wp 300
velocity vcs 12
ir tai nemaza persvara!Norejau suzinoti ar imanoma shi modeliuka isigyti lietuvoje ir kiek jis kainuotu?
jau kuris laikas negaminamas, bet zinau kas turi pora tokiu, kiek naudotu...;)
gal kas nors dejotes si cerwin vega suba? koks turi buti dezes turis. nes nieur nerandu, o su tom programom nelabai moku elgtis :) brukstelkit jei kas zinot. is anksto dekoju
http://www.globalsupersale.com/inc/p...&pid=24941
su vmax'ajs kad ir padjobkem buna lapeliai su T/S parametrajs ir REKOMENDUOJAMOMIS DEZHEMIS!!!
kajp sako chytaj instrukciju :D
man atrodo tokie du cervin vega stovi vienam auto kaune vazinejanciam su phoenix gold uzrasu, nenoriu viesint auto, nes tuoj gali ir nebeturet :)
aha. tai man manau reikes nuvaziuot i kauna, atsistot kur viduri miesto ir laukt kol pasirodys auto su uzrasu phoenix gold, tada ji vytis ir klaust kiek litru pas tave deze :-D labai pasistegus gal man pavyks. taigi pirmyn i kauna :smt119
Swarbu ryzto nestingi :smt023Citata:
"Jetronic" rašė čia:
Yra vietu kur kaune galima nusipirkt Cervin'u.. kiek zinau zmogelis veza is USA.. o kieno darbo - ir taip aisq - siauraakiu.. o ar jie originalai ar ne - kitas klausimas.. :-D
Pagal sypsenos dydi aiskus ir atsakymas.Citata:
.. o ar jie originalai ar ne - kitas klausimas.. :-D
man rodos, kad jau geru vegu kazin ar kur gausi...
tai as nusipirkt tai ir alytui radau vienoj tokioj elektros prekiu parduotuvej :) pagal kaina tai ir pats matau kad kazin ar originalas. bet man idomu ar jis tik kad del grozio ar dar ir groja :-DCitata:
"Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
Grot tai gros bet neaisku ar ilgaiCitata:
"Jetronic" rašė čia:
tai va tas ramybes man ir neduoda. ir dar labai jau jo tos gumos kietos. jauci ureikia zverisko stipriaus kad galetum ka isspaust
Nesinervuok, nes visiems naujiems subam reikia jau ne W o kW. Ir vsio budet horoso.
Mirka.
Na pasistates as cerwin suba v-max serijos 12' prijugnta pire interconty avangarede paprasto stipto 2x150w bridzinio, nors deze mazoka tik 45L bet nesiskundziu... kai darysiu kanors rimtesnio manau tikrai neatsisakysiu cerwin-vega subo, kad ir padielkos, bet naujo uz 150Lt imto :)