vistiek noreciau isgirsti kazka bent panasaus i tai
Printable View
vistiek noreciau isgirsti kazka bent panasaus i tai
realiai beveik nieko neisgirstum, tiesiog kaip minimum sutriktu virskinamojo trakto darbas, galbut plystu keletas kraujagysliu akyse, galbut kvepuot butu sunku tuo momentu, o jei sako kad greitas ir tikslus bumsas gautusi, galetu but ir liudnesniu pasekmiu del sutrikusio sirdies ritmo...
p.s. as nuo 150 dB jau nerekomenduociau zmogui buti viduje
p.s.s. prie tiek jau gali duzt standartiniai auto stiklai
pas mirka askonoj teko pasedeti tik su 4 subais tai jau nekas buvo o ten nors ir mazesni bet vis tik 35. bet nebutina ant viso garso ir klausyti, uztenka ir truputi, kokiu 140db :wink:
Zinok as askonoje nekarto nesedejau, nes gaila sveikatos, nes jau 130 yra gana nemalonu.
Mirka.
nuo 140 vidurius paleidzia, nieko cia malonaus. realiai man visai smagu buvo ties 130, na gal iki 135, nedaugiau.
tai reiktu tada para nieko nevalgius klausyti kad nebutu ka paleisti :-D
Reikia tableciu, bet medicina dar nevisagale.
Mirka.
o kiek laiko galima sedet prie mazdauk 144 dB? kada atsiranda pavojus apsitriest ar pan.?:)
ilgai laukt manau nereiktu :-D :-D :-D
o tai lango galinio hedzbeke neistums man tiek dB?
ne
gal kas zinot kiek preita karta SPL varzybose 2 x 12" kategorijoj buvo istumta dB?
<140
gal zino kas kur butu galima issimatuot kiek dB (be varzybu)?
o kiek Hz buvo garsas kai 140 ivare?
pas mane :)
o ka tu turi ta aparata?
turiu. be to, toki daikciuka turi bet kokia rimtesne garso aparatura instaliuojanti firma.. manau turetu turet :) ypac dabar, kai yra kompai..
O GAL ANT KOMP GALIMA KOKIA PROGRAMA GAUT KAD SU MIKRAFU EITU ISMATUOT?
sakyčiau kažkaip numirė tas klubas , bent jau www
AHA GRISTI PRIE TEMOS O TAI KAS DABAR ATSAKYS I MANO KLAUSIMA?:)
yra ir programu, visko yra.. bet vien tuo reikalo neishpresi + ar tau to reikia? ir ar sugebesi i viska isigilinti? ..Citata:
"Auto Audio" rašė čia:
Nerėkauk :evil:Citata:
"Auto Audio" rašė čia:
http://www.trueaudio.com/
http://www.soundtechnology.com/download-center.htm
DEKUI :twisted:
Okaip tu su ja naudojiesi,nelabai gaunasi,kur ka surasineti?Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
nesupyk,as dar salotinis tam dalyke :)
spausk Start ar panasiai, gal koks zalias migtukas.. jei neaisku, tam skirtas helpas
Dar sis klubas puslapi turi ar ne?
nebe, del vardu kilnojimusi ir pan. dalyku.
dabar arba darysim koki nors splclub.lt arba reikes slietis prie kokios nors stabilios garso organizacijos / projekto
nu va...
o as visokiu minciu turejau..... :roll:
audrunai, mintis kadum nors aptarsim, as turejau daug minciu del spl club, su rusais kazka derinau, nes pas juos is aplinkiniu saliu rimciausiai issivystes tas dalykas manau, bet buvo siek tiek stabdymo is arturo puses, o as vienas ne kazin ka galiu - gal su tavim suderinsim kazka naudingo visom pusem. o svetaine ne beda, svarbu butu poreikis.