ot pristojo...
Printable View
ot pristojo...
masinoj... na realiai as masina vairuoju, taigi noriu jaust malonuma pirmiausiai nuo vaziavimo, o antra, tai masinos - mano saviraiskos priemone, todel visokie pindati dalykai yra pindato zmogaus israiska :) o muzika realiai megstu klausyt ant geros technikos ne ankstoj skarbonkytej, kokios yra mano visos masinos. tureciau daugiau babkiu ir laiko, isvis klausyciau tik gyvai. o subai yra prikolas. ir sportas, kaip ir dragas, tik tai nedaug kas supranta.. tureciau debesi pinigu, daryciau SQ sportui.. o daugiau - as maskej praleidziu tiek mazai laiko, kad ten koncertu sale+filharmonija irenginet nematau prasmes
o dabar lameriškas klausimas: jeigu subas yra du po keturis omus, tai jam kenkia jeigu padarysiu du po du? ar čia tik stiprintuvo darbą įtakos omai. Na stipras palaiko du omus, tai išgaut norėčiau iš savo dvikanalio maksimumą. Jis nėra galingas-2x75 rms arba 150 tiltu. Tai kaip optimaliai išnaudot jį ant dviričio dinamiko? kanalas-ritei? bet ar galima daryt kad kanalas dviejų omų ritei?
Nu tu duodi... Iš dviejų ričių po 4 ohm nepadarysi dviejų po 2ohm, gaunasi tik viena 2 ohm ritė. Aš manau jei stiprintuvas palaiko 2 ohm TILTO REŽIME tada ir junk 2 ohm ant sutiltuoto stipro. Bet jei ne pats kaltas ;)Citata:
"LiPaLaZ" rašė čia:
skirtingi kanalai ant skirtingu riciu? cia bajeris rimtas ar nlb???? As tai tokia tiesa girdejau:"abi rites yra tam paciam magnetiniam lauke ir juda kartu. Jungiant abi rites ant atskiru stiprio kanalu, sieCitata:
Egiux link=topic=946.msg12690#msg12690 date=1104880286 rašė čia:
kanalai turi buti ABSOLIUCIAI VIENODI, o taip nebuna.". Tai kur tiesa?
pamegink pajunkt ir paklausyk kaip geriau.