Nu jo, bet kazkodel eisa laimejo dls iridium, o ne morel :wink:
Printable View
Nu jo, bet kazkodel eisa laimejo dls iridium, o ne morel :wink:
Mes kalbam apie aukstus todel nelygink visu 3 juostu;/Citata:
"AND" rašė čia:
eisa laimejo dvi juostos
Neprikiši DLS Iridium aukštiem nieko, lyginant su Morel MT23. Iš principo, tai tokie patys garsiakalbiai su tokiais pačiais trūkumais. Ir čia tas Roberto garantavimas sakyčiau yra nulio vertas. Apskritai Robkė šiek tiek įsijautė su nauja dievybe - Morel. O kur Radikal audio aukšti ? Tiesa, dar Axton buvo irgi puikiausi iš visų ;) Na neskaitysim dar MB Quart ;)Citata:
"AND" rašė čia:
Tai tada paklausiu kitaip. Ar DLS Iridium 6.3 visos trys juostos nepriekaistingai atlieka savo darba. O jei ne - tai ka reikia keist? Aciu.
Nieko ten keisti nereikia. Tai yra flagmaninė DLS serija, manau tuom viskas pasakyta. Paklausyk Robkės, tai dar pasiūlys į Morel vidurį pakeisti ;) Šiaip nepamiršti reikia dar ir to fakto, kad DLS ir Morel buvo ilgą laiką praktiškai tas pats. Taip kad negali taip kardinaliai keisti technologijos. Mastyti reikia....Citata:
"INXS" rašė čia:
Vienas ką galima keisti tokios kainos kategorijos komponentuose, tai krosai arba kai kuriuos jų elementus. Galima žinoma ir daugiau ką pakeisti pačiuose komponentuose, tačiau čia jau ne presai ;)
Na cia ne vieno Roberto panasi nuomone, yra ir kitu veikeju panasiai mananciu. Todel ir domiuosi ar verta(reikia) keisti ar ne. Na zodziu per mazai nuomoniu ir per mazai komentaru kad butu galima susidaryt teisinga nuomone. Todel prasau aktyviau tik be mustyniu;] Aciu.
Beje apie Rainbow Vanadium 3 juostu (arba 2) gal kas galit ka pasakyti??
Irgi puikūs garsiakalbiai....Citata:
"INXS" rašė čia:
Kas del DLS UR1 Tai neblogos piscialkos turincios problemu aukštadažneme diapazone, taip pat truputi stokoja detalumo. Ir tikrai geriau tiks 2 ju juostu akaustikai o ne 3. Triju juostu akaustikai nereikalaingos tokios dideles piscialkos. Savaitgali bandysiu palyginti truputi daugiau produktų tai pranešiu.
Mirka.
Tiek DLS, tiek Morel turi panašų skambėjimą. Ir detalumo trūksta ir tam ir tam. Tačiau šiek tiek pasigalandi rankas, ir detalumo atsiranda sočiai, reikia net tupdyti. Kad su faziniais pas jas netvarkoj, tai taip pat faktas. Tačiau vertinant visą Iridium seriją, tai tikrai nepasakysi, kad sistema nesubalansuota. Ir keisti vieną komponentą geresniu tikrai prasmės nėra. Tada geriau visą sistemą keisti kita, arba apskriati komplektuoti pagal kažkokią tai užduotį. Tačiau čia jau biudžetas smarkiai auga...Citata:
"muzotonas" rašė čia:
Čia nieko daugiau, bet tik mano nuomonė :lol:
Mirka visishkai teisingai pastebejo, kad Ur1 geriau groja dvijuosteje sistemoje. Ten jos kaip ir nepakeiciamos. O i trijuoste deciau tiktai morelio 23. Viskas buvo paklausyta ir ne vieno manes o viso konciliumo :D ir pdaryta vienair tokia pati ishvada.
Mirka tame nedalyvavo, bet jo nouomone ko tais sutapo su musu :wink:
Morelio groja zymiai detaliau ir ne taip sausai kaip ur1
Pamastyti reikia ir tai, kad Morelis ir DLS dabar jau yra konkurentai.Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
O morelis kaip bebutu yra gamintojas o DLS yra ????????????
Viskas manau tuo ir pasakyta. Pirmesnes technologijas manau turi morelis o ne DLS.
Man arturai manau neprikishi svaigimo kashkokiais tais radikalais ar panashei :D
Arturai, tu neklausei, o sneki... kad atrodo panasiai - tai dar nereiskia kad yra tas pats. Dvijuostei zinoma geriau UR1, bet trijuostei - na atleiskit...
Aš nei to nei to nenaudočiau trijuostėj. Nes nei Morel, nei DLS gražių aukštų dažnių neturi. Bet tai tik mano skonis ;)Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
Taip. Tu naudotum Alpine SPX. Ane? :wink:Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
deja taip...Citata:
"Deimantas" rašė čia:
Imkit pavyzdžius iš prizininkų:
http://www.audiohellman.fi/teamdls/late_kaavio.html
8)
Svajuncikai - ar bent klausei ta mashina? As taip.... Ten viskas daryta - varzyboms....As i shia diskusija nesikishu.... Bet zmogus matai ka klauso.. pirmenybe - aiskiai sufokusuotai gitarai! Ir ne varzyboms o savo malonumuj .... Rock ir Morel??? Nu nu...:))
Neklausiau tos mašinos, tačiau galiu neklausęs labai daug papasakoti kaip groja. Ir galima labai nesunkiai suprasti kodėl groja taip, tik reikia šiek tiek turėti techninių žiniųs ir supratimo apie stiprintuvų darbą. Daugiajuostę aktyvinę sistemą galima daryt, tačiau ne su tokiais stiprintuvais. O su tokiais, tai visų pirma neracionalu kainos atžvilgiu, nelogiška dėl tehcninių parametrų ir kaip minimum nekvalifikuota... Reaklamai, taip pat tokiem teisėjam kurie klauso akimis, tai turėtų veikti ;)Citata:
"Svajūnčikas" rašė čia:
Kiek tau atrodo kainuoja trijuostės sistemos montažas ? ;)Citata:
"INXS" rašė čia:
Kur Robkė įlenda, dar ne to gali išgirsti ir perskaityti ;)Citata:
"Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
O varžyboms ruoštos mašinos muzikos klausymui netinka? :roll:Citata:
Tinka, jeigu teisėjai neinterpretuoja taisyklių savaip ir jeigu dalyvis žino taisykles gerai ;)Citata:
"Svajūnčikas" rašė čia:
siaip kalba buvo apie Morel piscialkas, o Morel midbasu rokui tikrai nedeciau, kupoliniu viduriu taip pat... ;)Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
O kuo cypliai šiuo atveju tinkamaesni ? Morel net klasikai nelabai tinka, nes smuikininko kvėpavimo su juo neišgirsi. O roke jie apskritai tik čirkš ;)Citata:
"Robertas-G" rašė čia:
Nu labai jau keistai skamba shis atsakymas :smt082Citata:
"Artūras-M" rašė čia:
Gal arturai reiketu tokiu atveju automobiliu SQ taisykles ishplatinti ir surengti kursus visiems garso rezisieriams kurie pirmieji sukuria ta garsa kuri mes mashinose klausom? :butthead: :-D
Mano nuomone tai automobiliu darymas klausyti muzika ir varzyboms yra visihkai skirtingas priejimas ir vertybiu pasiskirstymas.
P.S. Ish kur jus cia ta rock ishtrauket?
As taip pat klausau 80% rock muzikos ir tikrai pasistatyciau morel 23 i 3 komponentu sistema nei ur1, nes ji turi geresne charakteristika kuria nesunku ir ish klausos pastebeti pasiklausius ur1 ir 23 toj pacioj instaliacijoj. Tiktai muzika kuria klausai ir pagal kuria vertini reikia zinoti kaip teve musu :!:
Tai kad tu nežinai o šneki. SQ taisyklės reikalauja to paties, ko reikalaujama ir iš naminės audio. Atmetam abejotiną įrašo kokybę EMMA diske. Tačiau daugumai mašininių aparatų, to užtenka. Na sakysim man gaila, kai mano mašiną testuoja su šiuo disku, tačiau yra kaip yra. Aš klausydamas mašinoj, išgirstu kartais to, ko neturiu namie. Nors namie taip pat nėra blogai. Blogai, kad nebuvai nei vienam teninge, tada tau kiltų mažiau klausimų.Citata:
"Mindaugas" rašė čia:
Niu.. kaip matau..diskusija virto rimta :) Kas dar turi kokia nuomone? :wink:
Pazalatysiu :-DCitata:
O kada gerbiami kolegos buvot simfoninės muzikos koncerte, operoj, džiazo koncerte ? ;)
Je..Je.. :D Nuomone tai tiu tik tokia, kad nuomoniu niekaip nepavyks suderint.Citata:
Tad siulau kurti koalicijas :!: Arba partijas :wink:
viana atskalune jau atsirado, SerZ su SPL, Arturo-M vadinsis SPX, Mano DLS&Morel shit, kas daugiau ir idomiau......Junkites ir vienykites :!: